Doorgaan naar hoofdcontent

Avondjes!

Ik hou van avondjes! Avondjes uit, avondje scrappen, avondje kletsen! Heerlijk!
Helaas gebeurd het te weinig want tja... tijd.... Dat probleem hebben we volgens mij allemaal!
Nou ben ik in de zomer eindelijk een avondje met Inge naar de musical geweest! Heerlijk, en zo gaaf, mary poppins! Daar moesten we natuurlijk een foto van maken!
Gister ben ik een avondje wezen scrappen bij Manon! Heerlijk!!! Was ook echt te lang geleden! Ik heb 2 lo's gemaakt ( nog even laatste dingen toevoegen) mijn 3e week van Project Life ( nog even journaling toevoegen) en dit kaartje! Ik had ergens dit vb gezien en vond het zo grappig!

Voor Sylivia mocht ik hun trouwalbum maken! Zo leuk! Een hele leuke uitdaging met deze kleuren maar leuk om te doen!

En voor mijn grote vriend Stijn mocht ik een cars taart maken! Samen met Inge! ( ohja, avondje taart maken is ook zo leuk! ;) )


Bedankt voor het lezen en kijken en allemaal een heel fijn weekend!

Reacties

Miranda zei…
Wat een gave dingen heb je weer gemaakt. Erg leuk allemaal!
Lischa zei…
wat een leuke lo en wat leuk bedacht die pleisters op die kaart

leuke creaties heb je weer gemaakt en lekker genoten die avond

groetjesssss
Romy zei…
Gave layout! Hij past helemaal bij de meidenfoto. Ik heb Mary Poppins op Broadway gezien en het is inderdaad een superleuke musical:) Het kaartje met de pleisters is zo leuk gevonden! En ook het album en de taart zien er heel leuk uit. Wat zal kleine, grote Stijn blij zijn met zijn Cars taart:)
Miranda zei…
Je bent lekker bezig geweest.
Ziet er allemaal erg leuk en lekker uit.
Vind het kaartje met de pleisters ook erug leuk.

Groetjes miranda
Nicol zei…
Ha Miran,
Ik ben ook dol op avondjes!!! Heerlijk beetje keutelen/ fröbelen.
Gave lo heb je gemaakt. Ik ben ook erg benieuwd naar de andere lo's.
Groetjessss
Unknown zei…
Gave creaties weer en de pleister kaart is echt gaaf!\
groetjes,Lean
Thamar, zei…
hoi hoi

Gave LO ziet er gezellig uit .Heerlijk Met je vriendin wat leuks samen doen. Je kaartjes helemaal grappig ga ik ook een keer doen.
Wat een werk een fotoalbum maken echt een uitdaging. En de taart helemaal toppie.
Je bent echt druk geweest.
Ik denk ook wel eens als ik toch eens iets meer tijd had!
Nou ik wens je een heel fijn weekend toe

gr Thamar
Rianne zei…
Wauw wat een prachtige creaties; ik heb lekker zitten kwijlen terwijl ik je blog door zat te scrollen.

Vraagje; die albums; zijn dat albums die je bekleed met stof e.d.? Ziet er ERG gaaf uit!!
Nonnie zei…
Ontzettend leuke creaties weer! Ik ben ook benieuwd naar de andere LO's die nog wat afwerking nodig hebben want je 3e week zag er ook alweer super uit! Vandaag is het heerlijk weer om te scrappen dus veel plezier en ik kijk alweer uit naar de volgende blog. Xxx
Tessa zei…
Aaaaah.... die kaart met die pleister: zó lief!!

xx Tessa
marlies zei…
ook weer stuk voor stuk prachtig om te zien !
Unknown zei…
Mooie taart... maar dat beterschap kaartje! ik vind hem GEWELDIG!!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!