Doorgaan naar hoofdcontent

Mini zwemdiploma B

De basis lag al een tijdje te wachten want die had ik meteen gemaakt toen ik de mini van zwemdiploma A had gescrapt. Nu wilde ik van de week B in elkaar zetten en kwam ik erachter dat ik de foto's vanaf okt 2010 nog niet had afgedrukt... Meteen af laten drukken en vandaag mini B klaar!

Staat best leuk zo naast elkaar:

En nu ga ik snel verder want ik heb een scrapdag vandaag ingelast en met die nieuwe foto's heb ik een paar leuke lo's in mijn hoofd! ;-)

Hopelijk tot snel!
Bedankt voor het langskomen!
Doei doei

Reacties

aenne zei…
Erg leuk!! En zeker ook leuk zo naast elkaar!

Liefs Aenne
Unknown zei…
Ow! wat een leuke dingen heb je allemaal weer gemaakt! GEWELDIG!

Waar haal je de tijd vandaan?!
marlies zei…
ow wat leuk Miranda.... en wat lekker zo'n ingeslaste scrapdag... ben benieuwd naar je volgende post ;-)
Anoniem zei…
Heel leuk!! Ik ben nog steeds bezig met het boekje voor A van Dylan, maar volgende week mag hij afzwemmen voor B dan maak ik er 1 boekje van. Heerlijk een ingelaste scrapdag! Groetjes Sylvia
marga zei…
Superleuk!! En zeker zo met twee boekjes bij elkaar.
Manja zei…
Dat ziet er heel gezellig uit zo samen! Wat een toepasselijk papier heb je uitgekozen,ik word altijd zo vrolijk van die lijnen van echo park! Ik hoop dat je een geslaagde scrapdag hebt gehad, maar dat zal vast wel!

Groetjes Manja
Martine zei…
Dat ziet er echt super uit!

Groetjes Martine
Wat een superleuke boekjes! Ik heb dit papier ook liggen, maar weet niet goed wat ik er mee aan moet. Je hebt me wel op een idee gebracht, want ik heb ook nog een stapel foto's van A en B én C liggen...

Nogmaals; heel erg leuk!

Groetjes,
Margriet
Anoniem zei…
Wat een super leuke boekjes Miranda! Erg leuk en een leuke herrinnering
voor later!

liefs
Samantha
Unknown zei…
Leuk zijn ze geworden op naar c..hihihhi.
doeggg,Lean
Nonnie zei…
Heel erg leuk! Leuk papier ook inderdaad. Ben benieuwd hoe Lotte dat later vind als ze er naar kijkt!

XX
Johanna zei…
Leuk!! en super om twee matching boekjes te hebben met zwemfoto's!
Annelies zei…
2 hele leuke, vrolijke boekjes!!
heel erg leuk :)

Liefs,
Patricia

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!