Doorgaan naar hoofdcontent

Zomers!

Ik had eergister een paar uurtjes even voor mezelf.. Heerlijk, even niets! Tja, dan kan je de huishoudelijke klusjes gaan doen maar ik had meer zin in wat scrappen, beetje zomers!
Ik begon met een lift, maar die vond ik toch te kaal. gister deze lo afgemaakt en nu tevreden:

En bij diezelfde foto's hoorde ook deze foto! Heerlijk, die meiden!

En nu ga ik me haasten want ik heb met een collega samen een high tea op werk omdat we 12,5 jaar in dienst zijn! Ik heb er zin in!!!

Iedereen vast een fijn weekend en bedankt voor het kijken!
Doei doei

Reacties

Lean zei…
veel plezier met de thee..hihi.
Je lootjes zijn weer super en komen prachtig uit met dit mooie weer..
doegg,Lean
Nonnie zei…
Hopelijk is het supergezellig op de high tea! Heerlijk om van jouw LO's weer even een zomers gevoel te krijgen want het is vandaag buiten behoorlijk donker!
XX
Annie Kluivers zei…
Hoi Miranda nog gefeliciteerd met het je 12,5 jarig jubileum.
Lieve groetjes Koos en Annie....
manja zei…
Leuke lo's weer en natuurlijk gefeliciteerd met je jubileum!

Groetjes Manja
Annelies zei…
Leuke lo's heb je gemaakt!!!
Ria zei…
Wat zijn ze weer leuk!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?