Doorgaan naar hoofdcontent

December daily, het begin!

Wat een leuk, gezellig maar druk weekend heb ik gehad!
Vrijdag ben ik met Manon naar de beurs in Rijswijk geweest met de gewonnen kaartjes van METDEHAND! Het was erg rustig maar dat was niet erg want nu konden we mooi overal goed bij!
Ik heb weer een hoop leuke dingen gekocht en Manon is ook zover om te beginnen met Project life! Leuk!!!
Op de kreadoe in Utrecht had ik al, van een soort karton, harten gekocht met de bedoeling deze wit te verven voor in de kerstboom. Nu bleven we vrijdag toch wel plakken bij de kraampjes met decoupage spullen en uiteindelijk toch maar papier gekocht om te gaan plakken! Vroeger altijd met servetten gedaan dus de rest van de spullen wel in huis. Gister met de harten begonnen en ik moet zeggen: heerlijk om te doen!!!! Echt super leuk, heellluuuppp dat wilde ik eigelijk niet! hahahah Nu dat ook nog erbij!

Zaterdag ging ik met collega's naar Duitsland: kerstshoppen!!! We hebben de hele dag gelachen en was super gezellig!! Natuurlijk een poging gedaan om gluhwein te drinken, maar bah bah bah! Dat was vies! ( wel een leuke beker aan overgehouden! D: )

Zondag even dagje rustig aan en begonnen met december daily. Dit heb ik gedaan nav het album van Marga in het scrapbookmagazine! Zo gaaf!!
Hij is nog niet af want wil nog een sluiting erop maken en nog wat spullen toevoegen.



Nou wat een verhaal!
Bedankt voor het lezen en alle leuke berichtjes!!!

Doei doei

Reacties

Petra zei…
Ziet er weer goed uit! En lekker, zo shoppen! :-)

Als ik nu al die mooie albums van jou en van anderen zie... vind ik die van mezelf helemaal niet zo bijzonder eigenlijk... Misschien toch nog wat dingetjes toevoegen dus.. ;-)

Fijne dag weer!
marga zei…
Woooooooooooooooooooh, wat is ie goed gelukt!!!! En wat een prchtige harten zo.
Waren jullie aan de buitenkant van Oberhausen naar de kerstmarkt, waar ook dat grote overdekte winkelcentrum bij was? Of in de stad zelf???
Martine zei…
wat een ontzettende leuke harten zeg!
echt super!
en je dec. daily ziet er ook super uit!
ben heel benieuwd naar de rest.....

Groetjes Martine
Unknown zei…
Nou je hebt in ieder geval een top weekend gehad.
Je daily ziet er al gaaf uit vind het idee ook zo leuk..maar met een hond is daar geen bal aan..hihihihi
doegggg,Lean
Heidie zei…
Wat een mooie december daily ben je aan het maken. En je harten zijn ook erg mooi geworden.

liefs Heidie
marlies zei…
wauw miranda wat een te gekke dingen heb je weer gemaakt !
Leuk die harten en je dd is ook helemaal geweldig ! super gaaf papier ook !(ik heb de hoezen ook van de week gekocht om vragenlijstjes van elise erin te verwerken per jaar nu nog even de tijd vinden.)

liefs
NicoleJ zei…
leuk! Ik heb op de beurs ook allemaal decopatch gekocht om kerstballen met de jongens te beplakken!
Leuke dd, ben benieuwd naar de dagelijkse update (of ga je dat niet via je blog doen?)
Thamar, zei…
hoi hoi

nou dat is zeker een heel druk weekend.
Maar ergggg gezellie.
Project voor life je leest er op dit moment erg veel over. Gebruik jij nou foto hoesjes of heb je alles uit amerika laten komen?
Het is een super idee maar ik twijfel erg omdat ik niet weet of ik het vol ga houden.
Gr Thamar
Thamar, zei…
hoi hoi

nou dat is zeker een heel druk weekend.
Maar ergggg gezellie.
Project voor life je leest er op dit moment erg veel over. Gebruik jij nou foto hoesjes of heb je alles uit amerika laten komen?
Het is een super idee maar ik twijfel erg omdat ik niet weet of ik het vol ga houden.
Gr Thamar
Chantal zei…
Ziet er allemaal goed uit!! Dd word vast helemaal geweldig. toevallig van het weekeind ook.zo'n orsner bij action mee genomen. had alleen het idee dat de beschrijving in het sb niet helemaal klopre. moet me er nog ff in verdiepen.
Romy zei…
Ik vind dat decoupage er ook altijd zo gaaf uitzien! Het is zeker één van de dingen die ik ook nog ooit wil uitproberen. De harten zien er prachtig uit! Volgens mij ben je een echte creatieve duizendpoot met alle hobby's die jij hebt;) Je december daily ziet er namelijk ook alweer zo prachtig uit! Zo leuk met dat kleine slingertje bovenaan!

En wat heerlijk, een dagje kerstshoppen in Duitsland. Ik kan alleen maar hopen dat ik later ook bij een werkgever terechtkom die zulke leuke uitjes organiseert, hihi:)
Brendaxx zei…
Zo jij hebt een gezellig weekend gehad! En je DD ziet er al super uit! Heel erg mooi!Je hartjes trouwens ook:)
Tessa zei…
Wat een leuke foto's van de kerstmarkt! En wat en leuke knutsels...

xx Tessa
Nonnie zei…
Ja dat decopatchen is echt verslavend! Als je begint, wil je niet meer ophouden! Donderdag ga ik even lijm bijkopen... Je december daily is echt top! En wat een leuk idee van Marga om deze mappen daarvoor te gebruiken! Ik ben benieuwd naar het vervolg!

XXX
Manja zei…
Sjonge... had mezelf net voorgenomen om toch maar geen DD te maken, kom jij weer aan met een superboekje, nog mooier dan die van vorig jaar! Nu krijg ik er toch weer zin in.Maar zonder kindjes en weinig op de planning wordt het ook maar zo saai...ga eens broeden op een ander ideetje;)

Gezellig zo'n dagje met collega's!

Groetjes Manja
Arine zei…
Ziet er gezellig uit dat kerstshoppen(nou dacht ik toch dat je met Jan was gegaan hihi)
Je december Daily ziet er geweldig uit, ik vind het ook zooo leuk om weer te doen
Miranda zei…
Je December Daily ziet er prachtig uit. En die hartjes.... heel leuk!!
Unknown zei…
Leuk he, die Kerstmarkten, toen Remco daar nog studeerde, zijn we een keer in december naar Berlijn geweest, ook een aantal markten bezocht, zo leuk.
Unknown zei…
wauw... mooooooooiiiii

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!