Doorgaan naar hoofdcontent

Ik wil....

Wat een drukke week is het geweest! Ik kreeg ineens 3 opdrachten van muzieksterren waar ik mee bezig ben geweest ( foto volgt ) en wilde nog zoveel andere dingen! Vanmorgen Project life van afgelopen week gemaakt en nu hoop ik morgen wat te scrappen! Wil ook gaan beginnen om een daily in elkaar te zetten!
Ik wil, ik wil, ik wil! Herkenbaar??? ;-)


Ik heb gister met METDEHAND 2 vrijkaartjes gewonnen voor de creabeurs in Rijswijk!!! Jahoe!!! Kennen jullie die site trouwens al??? Zo leuk, allemaal handgemaakte spulletjes!!!

Bedankt voor al jullie leuke reacties van het laatste bericht! Leuk om te lezen allemaal!!!

Bedankt voor het langskomen!
Doei doei

Reacties

Petra zei…
Zo herkenbaar! Ik wil ik wil ik wil. Geloof dat ik maar een lijstje moet gaan aanmaken voor al mijn to-do dingen...

Je project ziet er weer gezellig uit. Ben je ook al lid van de Facebook groep? http://www.facebook.com/groups/194542490627622/

Hier verzamelen we als Nederlandse project life-rs onze werkjes én kunnen we kletsen om elkaar te blijven motiveren.

Er is ook een flickr groep, kun je ook lid van worden, als je dat leuk vind... ;-)

Groetjes & fijne dag weer!

Petra
Anoniem zei…
Zo Miranda, da's boffen zeg! En wie neem je mee?? hahaha
Anoniem zei…
Was de vraag van Barbar@ :-(
Inge zei…
He Mir, leuk weer je project life!
pff ik herken dat ook zo... ik wil, ik wil, maar ik vergeet het steeds allemaal, dus misschien beter om een lijstje te maken ja.
Bofferd, met je grais kaartjes, je zou natuurlijk al gaan, dus is dit alleen maar mooi meegenomen, des te meer je dan kan kopen :(
Veel plezier hoor vijdag met Manon!!!

Liefs Inge
Miranda zei…
Gefeliciteerd! Hartstikke leuk.
Unknown zei…
Wat een leuke site is METDEHAND, ik kende deze nog niet. Gefeliciteerd met je kaartjes.
Nonnie zei…
Joehoe!! Kunnen we inderdaad weer meer op de beurs uitgeven... Of lekker bakkie koffie extra nemen! Ik bof maar met jou!! En wat een leuke pagina heb je weer gemaakt! Deze pageprotector heeft meer vakjes dan de vorige die je liet zien toch? Ik krijg ook helemaal zin in zo'n project!

XXX
NicoleJ zei…
Oh.... ik wil, ik wil, ik wil ook zo veel!
Herkenbaar!
Leuke pagina's van je week geworden!
Gefeliciteerd met de vrijkaartjes
Thamar, zei…
hoi hoi
gelukkig wil een mens van alles als we niks meer te wensen hebben wat is er dan nog aan!! toch.
En van harte gefeliciteerd geniet er maar lekker van.
ik ga zo effies kijken op de site.
Jackie zei…
wat een leuke pagina weer..

En ja ik wil zo veel, en op dit moment totaal echt nergens tijd voor, blehhhh

benieuwd naar je geweldige muzieksterren..
Naaimachine heb ik al in geen maanden aangeraakt

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!