Doorgaan naar hoofdcontent

Leeuw

Donderdagavond kwam Marlies hier scrappen! Té lang geleden en erg gezellig! Deze foto's lagen al een tijdje klaar om gescrapt te worden! Jop als leeuw!
Ik heb deze sketch gebruikt:

En dit is hem geworden:


Vrijdag ben ik met Inge naar de Krea doe geweest. Erg druk, gezellig maar zo fout!! hahaha te veel gekocht maar wel lekker weer een keer! Eind november ga ik met Manon naar Rijswijk en ook daar heb ik al super zin in, hopelijk nog ff wat sparen! ;-)

Bedankt weer voor het langskomen! Fijne dag nog,
Doei doei

Reacties

Manja zei…
Had een heel verhaal getypt, maar helaas wilde blogger mijn reactie niet plaatsen:(
Hele leuke lo, gaaf op dat zwarte cardstock!
Petra zei…
Had ik het geweten, dan hadden we kunnen meeten ;-) Ik was ook vrijdag op de Kreadoe, met mijn zus. Misschien hebben we wel naast elkaar gestaan zonder het te weten ;-)
Gek idee he?

Mooie lo geworden zo. Wat een schatje, jouw leeuwtje! :-)
marlies zei…
vind hem echt geweldig ! mooie sketch ! vind het niet typisch een miranda lo maar uiteindelijk wel jouw stijl.... hmmm lekker duidelijk he ?
Tessa zei…
Oh wát een leuke layout en foto's. En die Loekie de Leeuw hahaha

Héél erg leuk!

xx Tessa
Anoniem zei…
Wat er leuke layout heb je gemaakt. Leuk dat je laat zien dat je dat papier ook met andere foto's dat strandfotos kan combineren!

Liefs
Samantha
Unknown zei…
Heel mooi lootje gave foto's ook heerlijk!
groetjes,Lean
Nonnie zei…
Hee wat gaaf zeg met Loeki! Leuke combi hoor!
XX
Manon zei…
hoi hoi

wat leuk zeg om de sketch terug te zien. haha uh Rijswijk ik weet van niets ;) geintje ! veel plezier en wederom prachtige layout !
Romy zei…
Je layout is echt supergaaf! Die Loekie is zo leuk gevonden:) Ik kom net terug van de KreaDoe en wat waren er weer een boel leuke spullen. Ook ik kon me niet echt inhouden;)
Rianne zei…
Supergave LO!!! :) (en erg leuke foto's haha)
Monique zei…
Wat een leuke layout zeg! en wat een lief roze leeuwtje! Ik was ook vrijdag op de Kreadoe, wat je zegt druk maar o zo leuk en "slecht" voor je portemonnee!
Chantal zei…
Super leuke LO weer!!!

rijswijk eind november ... heerlijk. zit er voor mij alleen niet in denk ik. niet zo handig als je 2 weken later bent uitgerekend ;)
Miranda zei…
Wauw gaaf lootje, en wat een geweldig leuke foto's.
Groetjes miranda
Paulien zei…
Wat een gave scrapstijl heb jij, Miranda, erg inspirerend!
Unknown zei…
Haha, die Krea doe. Ik hoorde Inge ook al klagen. Vroeger ben ik ook wel geweest, het is altijd erg leuk, maar o zo verleidelijk.
o wat een super leuke layout zeg :D

Liefs,
Patricia
Anoniem zei…
Om bang van te worden jouw lo ;) Heel leuk gemaakt! Wat heb je allemaal gekocht op de Kreadoe? Was mijn eerste keer, maar ik kijk nu al uit naar volgend jaar.

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!