Doorgaan naar hoofdcontent

Project Life week 45

Er zijn nu nog meer mensen net zo enthousiast geworden over Project life als ik ben! Het is zooo leuk! En eigelijk zo simpel! De meeste tijd bij mij zit in het uitzoeken van de foto's die ik wil gebruiken die week en het uitprinten. Verder kan je het zo gek maken als je zelf wilt.
Ook Chantal en Jacqueline zijn om!!! Gezellig! Dit is mijn week 45:

Verder niet zoveel gescrapt, ben aan de opruim! Ik heb een hele grote buffetkast met al mijn spullen en hij was echt aan het 'overlopen'. Nu pak ik elke keer een mand of la om uit te zoeken en echt weg te gooien! Heerlijk! En ik kom ook weer een hele hoop leuke spulletjes tegen! ( huh??? had ik dat ook?? *schaam,schaam*)

Iedereen een hele gezellige dag en bedankt voor het langskomen!

Reacties

NicoleJ zei…
mooi gedaan weer en weer een week vastgelegd! Heerlijke tijd he die Sinterklaas-tijd
Inge zei…
He Mir,

Leuk hoor, ik zie mijn meissie ook!
Ben wel benieuwd naar de rest van de foto's!
He denk je ff aan mij, voordat je alles weggooit...

Liefs Inge
Miranda zei…
Wat een leuke pagina weer.
En jouw koppie ziet er erg slank uit! Goed joh.
Miranda zei…
Enne, volgens mij moet je hier even gaan kijken, Miranda:
http://hilderomy.blogspot.com/2011/11/de-winnaars-van-de-design-call-contest.html

Gefeliciteerd!!! Leuk om samen dit te doen!
Petra zei…
Leuk he? Dat er zoveel mensen enthousiast zijn nu :-)

Jouw pagina ziet er ook weer gezellig uit. Het is vast nu al heerlijk om er doorheen te bladeren?

Ik start per 1 januari, maar ga in december al 'oefenen' met een December Daily :-)
Unknown zei…
Ziet er leuk uit. En ja, elke hobby-er heeft te veel rommel, en alles wat je ziet kun je gebruiken. Het enige is een kleiner huis, met niet al teveel bergruimte. Dat hebben wij hier, haha. Ik heb 1 kast, een paar maanden geleden gekocht bij Ikea, en daar zitten mijn spullen in. Verder kan ik niet, geen ruimte. Heeft voordelen, maar ook nadelen. Maar ik ken het probleem, had dat vroeger ook.En dan moet je af en toe gewoon gaan ruimen.
Unknown zei…
Je zei opruimen niets leuke spullentjes,,,,hiihiih.
Gave pagina´s weer!
groetjes,lean
non zei…
Hahaha, liep de kast over? Kan ik me niks bij voorstellen (ahum)! En weggooien doen we niet hè! Ik kom dan wel even bij je langs hoor! Haal ik het wel op! Ik heb nog genoeg ruimte in de kast :-). O en het laatste nieuws: ik heb inmiddels een domeinnaam, dus misschien gaat het er dan toch van komen... Eerste stap is gezet nietwaar!

XXX
Romy zei…
Hihi, ik herken het fenomeen uitpuilende kasten wel;) Volgens mij zou ik nog minstens twee jaar vooruit kunnen met al mijn spullen en toch blijf ik maar kopen... Moeten die merken ook maar niet elke keer met zulke gave spullen komen...;) Je pagina's zien er weer super uit!
Thamar, zei…
hoi hoi

Hij is mooi. Het is toch eigenlijk ook wel heerlijk veel spullen pak je nooit mis toch.
gr Thamar
Jackie zei…
Succes met opruimen, enne rood en geel niet weg doen hé...

Vind dit weer een super pagina..
Ik kan niet wachten tot alles er is, en hoop volgende week te kunnen beginnen..
Chantal zei…
geweldig weer deze pagina. heb ook zo'n zin om aan de slag te gaan.

ben zelfs al aan het kijken naar zo'n printertje ha ha ha.

Heerlijk even opruimen. Geeft een mens weer lucht!!
Ruki zei…
oh, I love this!! I want to make this project, but I'm too lazy...love yours!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!