Doorgaan naar hoofdcontent

December

Ik kan het blijven zeggen maar ik vind december zo'n heerlijke maand! Hoe druk het ook kan zijn, toch genieten van alles!
We zijn afgelopen weekend met mijn ouders, broer en schoonzus een weekendje weg geweest ivm 36 jarig huwelijk van mijn ouders! Het was zo gezellig, zoveel spelletjes gedaan, zoveel lol en ook erg leuke foto's! Eigelijk wel erg want tijdens de foto's maken zit ik al te bedenken wat ik ermee ga doen " een mini? Of toch maar niet?" " Ja ik ga het toch doen, dus nog even hier een foto van!" hahah erg zeg, soms ook heel vermoeiend!

Ik ben weer helemaal bij met mijn december daily:




Ik laat alle bladen nu wel zien maar weet dat als ik alle dagen nu gehad heb dat ik dan nog eens flink er door ga kijken om dingen toe te voegen. Of met stempels en verf, zodat het meer 1 geheel wordt!

En ook Project Life van afgelopen week is af:

Ik ga weer snel verder want wil nog een hoop dingen en liefst alles tegelijk!!

Iedereen bedankt voor het kijken en jullie berichtjes! Leuk!
Fijne dag nog!
Doei doei

Reacties

Unknown zei…
jee je gaat lekker ziet er mooi uit en nog gefeliciteerd met je ouders.
groetjes,Lean
Nonnie zei…
Wauw, echt gaaf joh! En wat leuk dat jullie een weekend weg zijn geweest met zijn allen! Heerlijk he, ff onder elkaar alleen maar gezellige dingen doen. Fijn dat jullie genoten hebben!

XXX
Unknown zei…
Oefff, ik heb bewondering voor je, wat een werk, je moet er toch maar weer steeds voor gaan zitten. Maar het resultaat zal straks ook erg mooi zijn.
Romy zei…
Jeetje, je gaat als een speer! Wat een prachtige pagina's weer! Ik weet zeker dat het totaalalbum er heel mooi en indrukwekkend uitziet! En het foto's maken met een scrapidee al in je achterhoofd, herken ik wel. Als ik mijn nichtje in een roze jurkje zie, ben ik in mijn hoofd alweer het papier erbij aan het uitzoeken;)
Miranda zei…
Het ziet er echt prachtig uit allemaal. En ik ben beniewud naar die mini... Fijn dat jullie een gezellig weekdn hebben gehad!
Anoniem zei…
Ik vind je pagina's nu al mooi! Benieuwd hoe je mini eruit komt te zien :)
Thamar, zei…
hoi hoi

wat heb je het weer super gedaan echt geweldig.
Ik denk toch dat ik maar meedoe met de p for life 2012. uhm. ben benieuwd. Heb me speciaal aangemeld voor facebook om het te volgen.
gr Thamar
Fleurelot zei…
Ik vind het er supergaaf uitzien allebei!
Ik hou zo van die kleinere extra bladzijdes die er tussen zitten! Dat wil ik met PL, dmv kleinere hoezen, ook doen.
Angela zei…
Echt heel erg gaaf, jouw DD inspireert me weer door te gaan maar ik heb ook, wat jij zegt... dat ik nog wel ga kijken wat ik nog kan toevoegen acheraf zoals stempels of bloemen of swirls oid want ik vind het nog wel iets kalig eigenlijk. Niet helemaal mijn stijl zeg maar (ik heb het over mijn eigen boekje, die van jou vind ik super leuk!!!)
Ik ben bij de 18e dus loop iets achter ;-)
Thamar, zei…
hoi hoi

het is weer helemaal topwerk.
Welke hoesjes gebruik jij nou??
Ik heb er erg veel zin in.
gr Thamar
Manja zei…
Ik vind het er nu al geweldig uit zien!
Groetjes Manja
Petra zei…
Erg mooi boek!
Groetjes Petra

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!