Doorgaan naar hoofdcontent

Laatste blogje 2011

Dit is echt de laatste keer in 2011 dat ik iets op mijn blog schrijf! Niet veel, niets scrapperigs maar toch nog even een laatste berichtje! Voor Kleine Fay mocht ik een roze muziekster maken:

En ik ben helemaal bij met mijn daily! Ik wacht nog even tot hij helemaal af is en dan laat ik een collage zien. Project life hoop ik vanavond af te maken!

Gaan jullie wat leuks doen met oud en nieuw? Ik mag werken maar ik heb er zin in!!!Wel voorzichtig doen he?!

Ik wil iedereen een heeel goed uiteinde en heel gezond, gelukkig én creatief 2012 wensen!!!

Tot volgend jaar!

Reacties

Thamar, zei…
hoi hoi

Nou al die goede wensen wens ik jou natuurlijk ook toe. Wij gaan morgen met een paar buren onder de carport oliebollen bakken en savonds zijn wij lekker thuis. heerlijk. savonds staat de buurt buiten en is het met een vuurton aan heel gezellig. 1 januari haal ik altijd de kerstboom weg en maak ik mijn huis weer een beetje aan kant. dus weinig schokkends hier. werk ze. en ik hoop dat we volgend jaar elkaar nog vaak opzoeken met bloggen.
liefs Thamar
Johanna zei…
Hoi!
Wederom, geweldig :) en wat mooie naam voor een meisje. Veel succes (en plezier) op je werk tijdens de jaarwisseling. Hier lekker thuis, ik ben niet zo fan van die knallen buiten...

Tot volgend jaar!

Johanna
Lean zei…
Mooi hart weer en veel plezier op je werk.
Ik blijf binnen hoor niks dat geknal.
fijne jaarwisseling groetjes,Lean
Chantal zei…
Ik pik je foto even voor mijn log hoor ;)

Ben echt heel blij met die ster. hij krijgt een mooi plekje in haar kamer.

Werk ze morgen en alvast de aller beste wensen voor 2012.

Liefs
Chantal
Anoniem zei…
Voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2012!! Wij blijven dit jaar thuis. We krijgen wel visite, mijn schoonouders en Mark zijn oudste broer met gezin komen.
Werk ze morgen!
Hey Miranda
Leuke ster. Was gezellig vandaag!
Meiden hebben het ook erg naar hun zin gehad. Volgende keer komen ze naar ons he mama? ja hoor... Waarom dan pas in februari/maart. hahahah... Manouk ligt uiteteld op de bank, heeft heerlijk liggen slapen op de terugweg.

Voor jullie ook alle goeds voor 2012 en we zien elkaar snel!
groetjes Liesbeth
Romy zei…
Ooh, die ster is gaaf! Lekker roze! Ik ben heel benieuwd naar je December daily! Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief 2012!
Jij ook een goed uiteinde en een mooi 2012!
ScrappyDoo zei…
http://grietjekarwietje.blogspot.com/p/haakpatronen.html

Kwam ik tegen, iets voor jou?

De beste wensen!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!