Doorgaan naar hoofdcontent

Woensdag:

Dé dag!
Ik heb besloten net dat ik de woensdag ga gebruiken om mijn december daily bladen en projeft life week te laten zien! Kan ik het mooi allemaal bij houden en in 1 keer een hele week laten zien!
Dus hier mijn daily tot en met vandaag: ( even de eerste 2 bladen aangepast zodat ik nu elke keer hetzelfde cijfer kan gebruiken, bedankt Karin! )
En dit is project life van vorige week:Bedankt weer voor het kijken!!
Doei doei

Reacties

femmoltje zei…
Ik vind hem erg mooi Miranda.
Lean zei…
gaaf maar wat vliegt zo'n maand eigenlijk voor bij zeg..
Miranda zei…
Het ziet er super uit. Je DD wordt erg mooi!
Inge zei…
He Mir,

Ziet er super mooi uit hoor!!!
Dat heb je knap gedaan, 1 bladzijde per dag, dat ga ik niet redden hoor met de sinterklaas!
Wordt vast een super album!
Mijn foto's zijn er als het goed is morgen, dus dnan kan ik aan de slag, ik zit nu alleen nog te twijfelen over het papier, haha erg he?!

Liefs Inge
NicoleJ zei…
wat prachtig, je dd straalt aan alle kanten kerstmis uit! Errug leuk!
manja zei…
Het ziet er zo gezellig uit allemaal, heerlijk om naar te kijken!
Groetjes Manja
Jackie zei…
Ziet er goed uit al je DD..

En je project life vind ik ook weer super..
Nonnie zei…
Je houdt het supergoed bij zeg! Ik ben jaloers... maar ik loop nu over in het werk en gezondheid werkt niet mee dus ik heb er nu gewoon geen puf voor. Je hebt er deze week weer wat moois van gemaakt!

XXX
Monique/bloem zei…
Superleuk zeg! Als ik jouw DD zie, dan gaat het toch wel weer kriebelen, ik heb er vorig jaar eentje gemaakt, en dat blijft leuk om te bekijken. Volgend jaar maar weer voor mij!! :)
Claudia zei…
ontzettend leuk gedaan!! En gefeliciteerd met je nieuwe site. Ziet er gezellig uit.

groetjes, claudia

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!