Doorgaan naar hoofdcontent

"Popcorn"

Gister een lo gelift! Heerlijk, even lekker kliederen met gesso en glimmermist... Moet ik toch weer vaker doen!Doet blogspot bij jullie ook raar? Ik kan nauwelijks berichtjes achterlaten of ineens verdwijnt de hele pagina.... Beetje jammer... Dus als het wat stil is van mijn kant komt het daardoor... Sorry!

Iedereen een fijn weekend!
Doei doei

Reacties

marlies zei…
oja super gaaf zeg ... leuk dat ie zo heel anders is he ? op naar de "kleffe" lo !
Nonnie zei…
Leuk!! Ik vind dat dat 'tekst'papier altijd een leuke sfeer geeft. En inderdaad weer eens wat anders, twee kleinere stukjes op een groot geheel!

XXX
Manon zei…
looking Good!! erg leuk meid
ScrappyDoo zei…
Leuk hoor, anders dan anders.
En ja, blogger doet raar. Ik heb google chrome geïnstalleerd en daarmee lukt het allemaal wel.
Romy zei…
Ik heb ook al last van bloggerproblemen. Het gekke is dat ik er alleen last van heb op pagina's die het reactieformulier onder het bericht hebben staan. Op jouw blog doet hij het wel gewoon. Gelukkig maar, want ik wil even zeggen hoe onwijs gaaf ik je layout vind:) Gaaf met dat mistwerk!
Lean zei…
Heel mooi vrolijk lootje weer Miranda en blogger is weer knap lastig!!!
groetjes,lean
Sylvia zei…
Je lo is super!! Erg leuk hoe je hem gemaakt hebt.
Groetjes Sylvia
Nicol zei…
Helemaal top miran! En zooooo anders als de mijne! Op naar de volgende gezamenlijke lift.
Judith zei…
Hij is gaaf zeg!!! gezamenlijke lift??????
Maaike zei…
Super!!! Erg mooi met dat rood!
manja zei…
Heel gaaf gedaan!
Groetjes Manja

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!