Doorgaan naar hoofdcontent

"Popcorn"

Gister een lo gelift! Heerlijk, even lekker kliederen met gesso en glimmermist... Moet ik toch weer vaker doen!Doet blogspot bij jullie ook raar? Ik kan nauwelijks berichtjes achterlaten of ineens verdwijnt de hele pagina.... Beetje jammer... Dus als het wat stil is van mijn kant komt het daardoor... Sorry!

Iedereen een fijn weekend!
Doei doei

Reacties

marlies zei…
oja super gaaf zeg ... leuk dat ie zo heel anders is he ? op naar de "kleffe" lo !
Nonnie zei…
Leuk!! Ik vind dat dat 'tekst'papier altijd een leuke sfeer geeft. En inderdaad weer eens wat anders, twee kleinere stukjes op een groot geheel!

XXX
Manon zei…
looking Good!! erg leuk meid
ScrappyDoo zei…
Leuk hoor, anders dan anders.
En ja, blogger doet raar. Ik heb google chrome geïnstalleerd en daarmee lukt het allemaal wel.
Romy zei…
Ik heb ook al last van bloggerproblemen. Het gekke is dat ik er alleen last van heb op pagina's die het reactieformulier onder het bericht hebben staan. Op jouw blog doet hij het wel gewoon. Gelukkig maar, want ik wil even zeggen hoe onwijs gaaf ik je layout vind:) Gaaf met dat mistwerk!
Lean zei…
Heel mooi vrolijk lootje weer Miranda en blogger is weer knap lastig!!!
groetjes,lean
Anoniem zei…
Je lo is super!! Erg leuk hoe je hem gemaakt hebt.
Groetjes Sylvia
Nicol zei…
Helemaal top miran! En zooooo anders als de mijne! Op naar de volgende gezamenlijke lift.
Judith zei…
Hij is gaaf zeg!!! gezamenlijke lift??????
Maaike zei…
Super!!! Erg mooi met dat rood!
manja zei…
Heel gaaf gedaan!
Groetjes Manja

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!