Doorgaan naar hoofdcontent

Project life!

Deze had ik van de week al af maar kan ik nu pas laten zien.... Ik heb bijna 3 dagen op de bank en in mijn bed gelegen.... Griep? Niet gescrapt dus ook en hoop vanavond wat te doen...Lotte zat van de week mijn nieuwe lo's te bekijken en zei ineens: "Mam, ik ga die ene van jou even namaken ok? " hahaha geweldig! En kijk"eens naar het resultaat:

Geweldig toch!!! Alleen vind ze dat ze te weinig spullen heeft, of ik even een bestelling wil doen... Euhmm... hahaha

Nou bedankt voor het kijken en hopelijk tot snel!
Doei doei

Reacties

Lischa zei…
Erg leuk zeg ,lekker veel schrijf werk ,ik ben daar nooit zo`n held in.
Maar wat kan je dochter al mooi scrappen zeg ,knap hoor ,zeg maar dat ik het toppie gemaakt vind en dat ze de beste scrapster van de hele wereld kan worden,echt heel mooi gemaakt
Lean zei…
whaaaaaa je hebt haar zelf nu een verslaafde gemaakt.Mooi lootje Lotte..
Enuhh jouw werk natuurlijk ook..
beterschap!
Knutselfreak zei…
Heel herkenbaar. Tja, dat heb je als je een dochter hebt. Die van mij wil ook altijd van alles "lenen" en als ik dan vraag of ik het daarna weer terug krijg dan zegt ze "nee"! Jong geleerd, is oud gedaan.
Groetjes,
Selma
Inge zei…
Erg mooi weer Mir, wat schrijf jij toch een hoop tekst, ik heb nooit zoveel te melden.
Wat is die van Lotte ook onwijs mooi geworden, ze heeft het al helemaal van je over genomen...
Nou meid beterschap hoor!

Liefs Inge
Thamar, zei…
oooo wat lijkt mij dat toch heerlijk samen met je dochter scrappen. genieten!!En een super mooie LO.
PL is ook weer helemaal toppie.

Ik hoop dat je snel opgeknapt ben.
gr Thamar
Superleuk je project life pagina´s! Enne die Lotte± jong geleerd is oud gedaan!
groetjes Liesbeth
Ria zei…
Het ziet er allemaal weer heel leuk uit, en Lotte doet het ook helemaal niet gek, complimenten voor haar.
Romy zei…
Wat een gave layout heeft Lotte gemaakt! Ze heeft nu al talent:) En zo te horen aan haar opmerking, heeft ze het scrapvirus echt te pakken: volgens mij is het scrappers-eigen dat we vinden dat er te weinig in onze kast ligt;)

Jouw project life pagina's zijn ook heel gaaf! Ik kan bijna niet wachten om het eindresultaat te zien. Volgens mij ziet het boekje er prachtig uit als het helemaal af is:)
Nonnie zei…
Hahaha, wat een lekker meisje heb je toch! Misschien moet ik haar even influisteren in welke la of kast ze even moet kijken voor meer spullen, want mama heeft genoeg!
Je project life is helemaal gaaf! Ik heb opstartproblemen. Eerst deed de printer het niet, nu krijg ik niet uit de printer wat ik wil en inmiddels zijn er al bijna 2 weken voorbij! Begint weer goed maar niet heus. Nou ja, veel sterkte met beter worden hè! Bel je snel.

XXX
Anoniem zei…
Het ziet er weer mooi uit!! Kan wel zien van wie jou dochter het scraptalent heeft :)
Kan niet wachten om samen met Lisa te beginnen.
Angela zei…
heel erg gaaf gedaan! pik er wel dingen uit waar ik van denk JA dat ga ik ook doen! erg he? wil het graag doen maar weet niet waar te beginnen!
groetjes
angela
Johanna zei…
echt leuk jouw project life! Maar wat een werk. En wat super dat je dochter ook scrapt, ik vind het een hele mooie LO en lekker kleurrijk en ROZE!!
Fijn weekend,
Johanna
manja zei…
Kijk, dat heeft ze nou eens goed afgekeken van d'r moeder! Knap hoor, ze heeft echt talent!!
Enne, je PL is echt zo gaaf!

Groetjes Manja

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!