Doorgaan naar hoofdcontent

Hieper de piep!

Ik weet het.. Ik zou eerst een echte meiden lo maken, maar deze foto's lagen zo'n tijd klaar! Jop is alweer bijna 5 en ik had nog niets van z'n 4e verjaardag gescrapt! *schaam-schaam*

En ook mijn project life van week 8 is af, de voorjaarsvakantie! En hij is heel leeg want de kids waren beide ziek...Zo'n weekje rust en niets doen was ook wel even lekker!


Iedereen bedankt voor het kijken!
Fijne dag!
Doei doei

Reacties

marlies zei…
jee miranda... wat een heerlijke lo weer van je mannetje; het lijkt echt of je hem zo uit je mouw schudt ! Geweldig.

Wat een aandoenlijke foto;s dat Jop en Lotte ziek zijn... zielig hoor !
Brenda zei…
Wat een leuke lo zeg!!! En je project life is zoooo leuk, zielig zeg beide kids ziek....
LIefs Brenda
Romy zei…
Hihi, beter laat dan nooit! Nu je ze hebt verwerkt heb je er in ieder geval wel iets heel moois van gemaakt! Wat een gave layout! Ook je product life is heel mooi! Arme kids: ziek tijdens de vakantie:(
leuke creaties heb je weer gemaakt zeg

liefs Patricia
Thamar, zei…
hoi hoi

Ach de kids allebei ziek jammer.
Maar je pl is super.
Leuke lo van jop z'n verjaardag.
fijne avond

gr thamar
NicoleJ zei…
prachtige layout zeg! Leuk verjaardags-achtig maar ook heel erg jongensachtig!
En lekker dat je weer een week af hebt van je PL. Ik blijf je kastje prachtig vinden!
Unknown zei…
love the page! those banners are soooooooo cute!! and your project life is amazing!
Leuke layout van Jop.
tis zonde allebei ziek. Nou ja hoort er ook bij innje PL...
groetjes Liesbeth
Leuke layout van Jop.
tis zonde allebei ziek. Nou ja hoort er ook bij innje PL...
groetjes Liesbeth
Jolanda zei…
Het is een prachtige verjaardags lo geworden! Je layout van week 8 is ook erg leuk (leuk om dat elke week bij te houden!).

Groetjes Jolanda
Corinne zei…
Je hebt weer veel leuke dingen gemaakt zeg!!!

Groeten Corinne

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!