Doorgaan naar hoofdcontent

Project Life week 12

En het is dus gelukt gister om week 12 te maken voor PL. Wat had ik veel foto's, wat was het moeilijk om te kiezen... Ik heb dus een extra protector erbij gedaan en nu ben ik tevreden!Bedankt voor jullie leuke berichtjes,
Doei doei

Reacties

marlies zei…
het ziet er weer super uit Miranda ! Lastig he om fotó's uit te kiezen als er zoveel gemaakt zijn ? Hier hetzelfde probleem ;-)
Je@net zei…
Wat leuk geworden, Miranda! Ja, het wordt extra moeilijk met zoveel leuke foto's, maar het resultaat mag er zeker zijn!
Lean zei…
Ziet er weer gaaf uit !
groetjes,Lean
Nicole zei…
Het ziet er leuk uit....ga zo door. Haha...

Groetjes, Nicole
Thamar, zei…
hoi hoi

weer een toppertje hoor.

gr Thamar
Ziet er weer super uit!!! En wat heerlijk weer naar de camping... Krijg ook de kriebels... Maar helaas zit het er voor ons niet in dit jaar. Alex heeft geen vrij in de zomer :(

groetjes Liesbeth
Brenda zei…
Wat mooi!! En idd lastig om te kiezen uit al die foto's, die allemaal eigenlijk ook mooi zijn,maar je kunt ze toch niet allemaal in je PL doen. Dit ziet er iig heel mooi uit! Ik was ook van plan om een soort van PL te gaan doen dit jaar maar moet bekennen dat ik nog steeds niet begonnen ben. Volgende maand heb ik een paar weken vrij, wie weet kan ik dan een beginnetje maken;)
Groetjes en fijne avond nog,
Brenda
Nonnie zei…
Hoihoi, wat een gave projecten heb je weer gemaakt zeg! Die strokrans is leuk om te versieren hè? Ik heb er vorig jaar eentje versierd met linten en bloemetjes als lentedecoratie voor het raam, maar had ook al krammetjes gekocht omdat het er niet goed in bleef zitten. Heb helaas de afgelopen anderhalve maand voor de knutsel geen tijd gehad, dus dat komt nog! Maar goed, je LO's met EP papier zijn ook te gek! En ik vind dat je nog heel veel gemaakt hebt in die mooie zonnige periode! Vandaag is het weer bewolkt, dus mooi scrapweer:-) Iedereen de groetjes en tot later!

XXX
Ruki zei…
this is cool! love how it's turning out, such a great way of preserving memories
Chantal zei…
gaaf weer ... ik loop 3 weken achter nu. moet nog in mijn ritme komen met werken enzo. ga er vanavond maar weer voor zitten. vind hit nl nog steeds een super project!!
Chantal zei…
gaaf weer ... ik loop 3 weken achter nu. moet nog in mijn ritme komen met werken enzo. ga er vanavond maar weer voor zitten. vind hit nl nog steeds een super project!!
Joanna zei…
Is mooi geworden! Ik vind het ook moeilijk kiezen tussen foto's hoor en loop nu zelfs al drie week achter met mijn pl. Je hebt het zo mooi opgelost!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!