Doorgaan naar hoofdcontent

Project Life week 12

En het is dus gelukt gister om week 12 te maken voor PL. Wat had ik veel foto's, wat was het moeilijk om te kiezen... Ik heb dus een extra protector erbij gedaan en nu ben ik tevreden!Bedankt voor jullie leuke berichtjes,
Doei doei

Reacties

marlies zei…
het ziet er weer super uit Miranda ! Lastig he om fotó's uit te kiezen als er zoveel gemaakt zijn ? Hier hetzelfde probleem ;-)
Je@net zei…
Wat leuk geworden, Miranda! Ja, het wordt extra moeilijk met zoveel leuke foto's, maar het resultaat mag er zeker zijn!
Lean zei…
Ziet er weer gaaf uit !
groetjes,Lean
Nicole zei…
Het ziet er leuk uit....ga zo door. Haha...

Groetjes, Nicole
Thamar, zei…
hoi hoi

weer een toppertje hoor.

gr Thamar
Ziet er weer super uit!!! En wat heerlijk weer naar de camping... Krijg ook de kriebels... Maar helaas zit het er voor ons niet in dit jaar. Alex heeft geen vrij in de zomer :(

groetjes Liesbeth
Brenda zei…
Wat mooi!! En idd lastig om te kiezen uit al die foto's, die allemaal eigenlijk ook mooi zijn,maar je kunt ze toch niet allemaal in je PL doen. Dit ziet er iig heel mooi uit! Ik was ook van plan om een soort van PL te gaan doen dit jaar maar moet bekennen dat ik nog steeds niet begonnen ben. Volgende maand heb ik een paar weken vrij, wie weet kan ik dan een beginnetje maken;)
Groetjes en fijne avond nog,
Brenda
Nonnie zei…
Hoihoi, wat een gave projecten heb je weer gemaakt zeg! Die strokrans is leuk om te versieren hè? Ik heb er vorig jaar eentje versierd met linten en bloemetjes als lentedecoratie voor het raam, maar had ook al krammetjes gekocht omdat het er niet goed in bleef zitten. Heb helaas de afgelopen anderhalve maand voor de knutsel geen tijd gehad, dus dat komt nog! Maar goed, je LO's met EP papier zijn ook te gek! En ik vind dat je nog heel veel gemaakt hebt in die mooie zonnige periode! Vandaag is het weer bewolkt, dus mooi scrapweer:-) Iedereen de groetjes en tot later!

XXX
Ruki zei…
this is cool! love how it's turning out, such a great way of preserving memories
Chantal zei…
gaaf weer ... ik loop 3 weken achter nu. moet nog in mijn ritme komen met werken enzo. ga er vanavond maar weer voor zitten. vind hit nl nog steeds een super project!!
Chantal zei…
gaaf weer ... ik loop 3 weken achter nu. moet nog in mijn ritme komen met werken enzo. ga er vanavond maar weer voor zitten. vind hit nl nog steeds een super project!!
Joanna zei…
Is mooi geworden! Ik vind het ook moeilijk kiezen tussen foto's hoor en loop nu zelfs al drie week achter met mijn pl. Je hebt het zo mooi opgelost!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!