Doorgaan naar hoofdcontent

Happy

Gewoon weer even een lo tussendoor gemaakt van de week! Ik ben nog steeds flink aan het ruimen en organiseren! Hierover later meer! ;) Met natuurlijk vóór en na foto's!
Heerlijk weer even een lotte lo! De kleuren komen in het echt mooier uit maar foto's maken van een lo blijft lastig! Pl van deze week is wel af alleen de journaling nog dus die volgt ook! Bedankt voor het langskomen en een fijne dag! Doei doei

Reacties

Ruki zei…
love this!!! the stripes and those banners...awesome!!
Monique/bloem zei…
Erg leuk! Leuk met die banners, leuke kleurencombi!!
Wow wat een leuke layout!
groetjes Liesbeth
manja zei…
Gave lo weer, en wat een mooie foto, wat een leuk jurkje heeft Lotte aan zeg!
Groetjes Manja
Maaike zei…
Leuke frisse lo hoor! Ik vind het super dat je het aangedurfd hebt om die donkere letters te gebruiken. Ze vallen nog op ook! Top!
Lean zei…
Mooi lootje geworden heerlijke kleurtjes.
groetjes,Lean
Je@net zei…
Wat een gave lo, Miranda! Lekker frisse kleurtjes en wat een lieve foto!
marlies zei…
huh ? ik dacht dat ik hier al gereageerd had.
Vind het een super lo ! Mooie kleuren combi.. .top !
Johanna zei…
Leuk dat grijs met roze!! :)
Groetjes, Johanna
Thamar, zei…
hoi hoi

nog van harte gefeliciteerd met jop. Wat heb je het weer top voor elkaar mooie taart en gave traktaties mens je bent er maar weer druk mee.
Je pl gaat ook als een tierelier gaaf hoor. Ik kom altijd tijd te kort. Wij gaan as vrijdag aan de slag in het huis ik zie er wel tegenop de keuken, gang en toilet alles wordt eruit gehaald. Je snap wel dat wij de eerste weken in ons huis gaan kamperen.hihi of huil huil ik weet het nog niet. gr thaam
Inge zei…
Wat een onwijs leuke Lo weer!!! leuke kleuren ook!

Liefs Inge

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Van alles wat!

Er liggen hier heel veel dingen die net niet af zijn, of alleen een begin gemaakt en toen gestopt... Nu ben ik bezig om elke keer iets af te maken! Dus wat simpele dingetjes!
Vandaag is het juffendag bij Lotte op school! De juffen hangen hier heel handig wat papiertjes op het prikbord met dingetjes die ze leuk vinden om te krijgen! Maarja, dan willen wij het natuurlijk wel een beetje orgineel geven..... Lotte heeft deze plantenbak uitgezocht zodat ze haar naam erop kon schrijven! Erin zit het cadeautje wat ze graag wilde hebben en een tekening van Lotte. Staat wel leuk met een (kunst) roos erbij toch?
Ben benieuwd !

Voor mijn schoonmoeder had ik laatst een lijstje gepimpt van de action.... Mijn moeder vroeg heel zachtjes: "nu heb je zeker geen zin meer in nog zo'n lijstje te maken,...?? " hahah ja hoor, tuurlijk mam! En mijn ouders hebben heel veel zilveren lijstjes dus was alleen wat op het lijstje plakken!


En nog een album die hier al zeker 1,5 maand staat te wachten.... G…