Doorgaan naar hoofdcontent

Project Life 2012

Het waren heerlijke dagen! Zoveel leuke dingen gedaan maar vooral genoten! Ondanks dat ik moest werken! Natuurlijk dus heel veel foto's en omdat de kids vandaag nog een extra dagje vrij zijn heb ik vanmorgen pl week 14 gemaakt. Zo vervelend als ze een pyamadag willen! ;-) Kwam mij ook goed uit, een rustig ochtendje want mag zo weer naar werk!


Ik heb een lo gemaakt voor naast week 14 met de foto's van eerste paasdag. 2de paasdag is weer voor week 15 en die begint dus ook met een lo!

Nou bedankt voor jullie bezoekje,
Doei doei

Reacties

Lean zei…
gaaf weer Miranda je hebt het maar druk met je project life.
groetjes,Lean
Romy zei…
Ik kan me voorstellen dat je blij werd van zo'n rustig ochtendje scrappen:) En het resultaat is heel mooi! Ik vind het knap hoe je zoveel foto's op een layout kunt verwerken zonder dat het een te druk geheel wordt!
marlies zei…
allebei weer geweldig... en wat lekker dat jullie nog een dagje langer vrij waren en dan ook nog een pyama dagje... heerlijk !!!!
aenne zei…
Ziet er weer super uit!! En je lo van eerste paasdag vind ik echt super leuk!!
Xx
Nonnie zei…
Ziet er gezellig uit Miran, die afgelopen feestdagen. En je hebt het weer superleuk gemaakt!
Xxx
Ruki zei…
lovely photos on your PL, and the LO is amazing! LOVE the yellow background
manja zei…
Helemaal niet verkeerd zo'n pyama dagje! Gave lo met al die kleine fototjes!!

Groetjes Manja
Ariela83 zei…
Ik zie af en toe wat voorbij komen, maar vind het toch wel echt heel gaaf hoor!

Ik zou dit volgens mij niet volhouden... ;-)

Groetjes Ariëla

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!