Doorgaan naar hoofdcontent

Jahoeeeeeee!!!!

Oooooh wat erg!!!! Het is gewoon ruim een maand geleden dat ik heb gepost op mijn blog!!! En net nog ietsje langer dat ik heb gescrapt.... Bah, ik had er geen zin in... Zelfs mijn project life loopt nu 6 weken achter... Van de week eindelijk de moed gevonden om alle foto's van die weken uit te zoeken zodat dat klaar ligt en hopelijk dit weekend ga ik een begin maken! Wat heb ik de afgelopen tijd dan wel gedaan? Geen idee! Lekker genoten van het weer, leren haken (!!!eindelijk na een hele lange tijd twijfelen en zeuren tegen mijn moeder... ;) ) heel veel geregeld voor de bruiloft en soms ook lekker niets!
Ik was vorige maand aan de beurt om een envelop samen te stellen en te versturen voor de enveloppenswap. Bah ook dat nog terwijl ik niet eens zin had om te scrappen... Ik liep in de scrapwinkel en heb voor de swap gekocht maar verder geen kriebeltje niets om wat te kopen... Hahah normaal gesproken wil ik alles kopen wat los en vast zit maar nu niets...Ik ging me echt zorgen maken.... TOT....Gister! Ik moest van mezelf een hoesje maken voor een cadeaubon want de orginele durfde ik niet weg te geven.... Toen werden het er meteen 2!
En vond het weer heerlijk! Gisteravond meteen met de envelop aan de gang gegaan! Ik had van de week op zolder een foto gezocht van mezelf op het paard en hij paste nog leuk ook bij de lijn van October Afternoon sasparilla... Lekker gespat met glimmermist en gestempeld!
Bedankt voor het langskomen! Hopelijk kom ik snel weer met een nieuwe post en ik ga snel jullie blogs bezoeken! Fijn weekend allemaal!!

Reacties

Nicol zei…
Jeahhhhh Je bent weer aan de Scrap! Super leuke lo!!!
Ik ben ook benieuwd naar wat je al gehaakt hebt..... Dat os vast een hoop als je zes weken niet gescrapt hebt (en ook geen whattsapp had ;) )
Unknown zei…
love that layout!!! the envelope look great! and those cards are adorable too
Je@net zei…
Wauw, en meteen zulke super leuke projecten! Gaaf joh, envelopjes helemaal leuk en super gave lo! Had je de afgelopen maand al gemist, blij dat je er weer bent!
Fijn weekend!
Johanna zei…
Haken! Hoe gaaf...ben benieuwd naar het resultaat, de kleurtjes zijn in ieder geval helemaal vrolijk. En ach, soms lukt het scrappen gewoon even niet!
Je layout is weer helemaal leuk in ieder geval.
Succes met 6 weken PL-en.
Groetjes, Johanna
Romy zei…
Je kunt niet zien dat je een tijdje niet hebt gescrapt: je layout en de bonverpakkingen zien er weer super uit! Veel plezier met de voorbereidingen van de bruiloft:) Het komt nu al aardig dichtbij!
Unknown zei…
Schaam je maar niet hoor in blogland is het lekker stil ....mooi weer he!
Gave lo en flopjes heb je gemaakt.
doeggggg
Nonnie zei…
Oooo, wat zijn die envelopjes leuk zeg!! Ennuh: het kan altijd erger: ik heb mijn blog al 5 maanden niet meer geupdate :-). Xxx
Anoniem zei…
Wat fijn dat je weer scrapkriebels hebt!! Maar een bruiloft plannen kost ook tijd en soms is niets doen oo kgewoon fijn. Maarre..ik ben wel blij om weer je creaties te zien :)
Fijn weekend!!
Monique zei…
NOu gezellig dat je er weer bent! Erg leuke envelopjes hebt je gemaakt en je layout is ook weer gaaf, leuk zoals je die zak hebt verwerkt!
Manja zei…
Leuk dat je er weer bent! Ik was er zelf ook niet hoor ;)
Dat haken is ook nog een dingetje tussen mij en m'n moeder, loop ook al lang te zeuren, maar al mijn ingekochte spulletjes heeft ze gewoon van me afgepikt!!
Toch wel lekker he zo'n break, en je met andere dingen bezig houden!
Gwendolyn zei…
Goed bezig zeg! Mooie enveloppen en een erg mooie LO! En leren haken? Daar zit ik ook aan te denken!

Liefs Gwendolyn
Annelies zei…
Inspiratie komt vanzelf wel weer terug!! Dat heb ik zelf ook op dit moment!
Jolanda zei…
Super leuk dat je je scrap mood weer terug hebt, want de cadeauhoesjes en je layout zijn super geworden!!

Zelf heb ik het ook weleens dat ik totaal geen zin meer heb om te scrappen en opeens is het terug:D

Mooie bloglayout trouwens;)

Groetjes Jolanda
Ben blij dat je weer aan de scrap bent, wat een gave layout!! Die lijn is ook zo leuk en pas precies bij je foto!! Je cadeau-envelopjes zijn ook geweldig!
Thamar, zei…
hoi hoi

Jij ook aan het haken ik moet het helaas zelf maar zien uit te vogelen. Ik kijk youtube filmpjes en dan lukt het ook wel. Maar ik heb ook al effies niet meer geblogd maar het kriebelt wel.
ben je al een beetje klaar met alle voorbereidingen voor de grote dag??
fijne vakantie
gr Thamar

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!