Doorgaan naar hoofdcontent

Té erg gewoon...

Dat het al zolang is geleden dat ik hier wat gepost heb.... Vind het heel erg... Niet alleen van het posten maar ik heb ook nog steeds een scrappers dip! Misschien komt het omdat ik met te veel andere dingen bezig ben maar ik heb er ook echt nog geen zin in... We hebben in juni de verjaardag van Lotte gehad waar ik een taart voor heb gemaakt en traktaties:
Toen kwam al snel de vakantietijd waar we voor en tijdens heel veel geregeld voor de bruiloft! Dat gaat echt opschieten nu. De kaarten heb ik zelf ontworpen en ik heb er een eigen stationary van gemaakt!
In de kaart zit een routebeschrijvings kaartje, een RSVP kaartje met envelop en alles voorzien van persoonlijke postzegels! :D En nu ben ik nog wel even bezig met andere dingen voor die dag, maar vind het heerlijk! Al mis ik het bloggen wel en hoop echt snel bij jullie allemaal weer even langs te gaan, ben zo benieuwd! Haken geeft me op dit moment echt de juiste ontspanning! De eerste deken is af!!! Deze heb ik samen met mijn moeder gemaakt:
De kleuren krijg ik gewoon niet op de foto maar zijn echt hele felle gezellige kleurtjes!!! En de rand... Verliefd! Thanks mam! Nou bedankt voor het langskomen en hopelijk echt tot snel!

Reacties

Unknown zei…
Tijdens vakantie tijd is bloggen altijd wel wat minder en minder en jij hebt ook andere dingen aan je hoofd.Gave deken is t geworden.
groetjes,Lean
Manon zei…
super gave taart. En wat geweldig die kleedjes. Is dus niet moeilijk om te doen?
Rustig aan met alles je scrapdip komt er wel uit. En anders kan je altijd overstappen naar art journaling en schilderen en mixed media hahah... groetjes Manon
Monique zei…
Wat een gave taart en traktatie zeg! Echt geweldig!
Kan me voorstellen dat het scrappen even niet wil lukken, een bruiloft voorbereiden is ook niet niks! Dat scrappen komt vast wel weer. Veel plezier bij de verdere voorbereidingen!
Romy zei…
Ik kan me voorstellen dat je de weken voor de bruiloft ook wel iets anders aan je hoofd hebt dan scrappen. Je bent in ieder geval wel creatief bezig geweest:) De deken ziet er super uit! En wat een leuke traktatie voor Lottes verjaardag!
Anoniem zei…
Wat fijn om weer iets van je te lezen! Je hebt een hele leuke taart gemaakt en een superleuke deken. Het wordt nu aftellen voor jullie tot de grote dag :)
Groetjes Sylvia
Je@net zei…
Hé Miranda, long time no see! Fijn om je weer te zien in blogland! Lekker creatief bezig geweest, ziet er allemaal gaaf uit, en ach dat scrappen dat komt wel weer een keer!
Die taart is heel cool. En die deken is prachtig zeg.
marlies zei…
en ook ik vind je creaties weer geweldig ! en wacht er al op dat je uit je scrapperdip komt. Je scrapwerk is altijd geweldig maar wanneer je zolang niet gescrapt hebt/foto's hebt laten zien dan is de eerstvolgende lo hoe dan ook geweldig ;-)
Thamar, zei…
hoi hoi

ja je bent nu druk met de bruiloft en daar moet je ook van genieten. Bloggen is leuk maar moet leuk blijven. En dat scrappen, we hebben toch allemaal wel eens een dip. Het komt allemaal weer goed. straks de bruiloft veeeeeel foto's dus veel scrapmateriaal.
gr Thamar
Nonnie zei…
Leuk dat je er weer bent! Heb iedere keer braaf gekeken maar er kwam maar niks :-(. Hahaha, je bruiloft is nu ook veeeeeeel belangrijker! Maar het is wel erg leuk te zien wat je allemaal gemaakt hebt in de vakantie. De taart was lekker, de kaarten zijn super geworden en de deken fantastisch! En ook erg leuk dat je dat samen met je moeder hebt gedaan! Xxx
Miranda zei…
Wauw dat ziet er heerlijk en heel mooi uit.
Prachtig die deken, ik ben toevallig ook sinds kort aan de haak.
Groetjes Miranda
Unknown zei…
love that cake!! it's amazing!!
Thamar, zei…
hoi hoi

kan ik je al feliciteren met jullie huwelijk??? Ik mis je op blogland snap best dat je nu heeeeeeel druk bent met alles.
nou fijn weekend

gr Thamat

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!