Doorgaan naar hoofdcontent

"Working"

En hier ben ik weer!!! Ondertussen getrouwd ( wat echt een super dag was, en jullie vast wel lo's van gaan zien ) en hopelijk de scrapzin weer wat terug! Ik ben altijd wel creatief bezig geweest maar met met dingen voor de bruiloft of haken! Gisteravond heb ik voor het eerst weer een lo gescrapt! En wat was dat heerlijk weer zeg! Ik zat er helemaal in, en hoop snel aan de volgende te beginnen! De vlop met inhoud van de enveloppenswap kwam deze keer van Judith en wist meteen dat ik de foto's wilde gebruiken van mijn vrijgezellenfeest! Altijd is mijn droom geweest om op een boerderij te wonen en te werken en dat mocht ik nu een paar uurtjes doen! Wat heb ik genoten!!!
Ik heb meteen weer wat gespeelt met inkt en glimmermist.
Nu ben ik bezig met een inhaalslag van Project Life! Ik mag nog een hoop weken inhalen maar dat gaat goed komen! Bedankt voor het langskomen en ik beloof dat ik heel snel bij jullie kom kijken weer, heb jullie gemist!!! Doei doei

Reacties

marlies zei…
O miranda wat heerlijk om weer een lo van jou te zien. deze is ook wéér geweldig ! en wat was het een geslaagde dag he ?

Fijn dat je weer in het scrappen zit....
Inge zei…
He Mir,

Fijne dat je de slag weer te pakken hebt! ik krijg ook echt weer de kribels nu, maar ben eerst maar even bezig met de taart van Linde, en dan de verbouwing nog en naar AMERIKA natuurlijk!, tussendoor za ik nog wle wat doen, gaat goed komen.
Leuke LO hoor!!! en die foto's... fantastisch;)

Liefs Inge
Johanna zei…
Gefeliciteerd met je huwelijk! En wat een super origineel vrijgezellenfeest :) je scrap is erg leuk geworden. Ben benieuwd welke scrapsel gaan volgen...
Groetjes, Johanna
NicoleJ zei…
leuk om weer wat van je te zien en het is gelijk ook weer zo'n prachtige layout! Heel erg leuk en een mooie herinnering aan een (ongetwijfeld) geweldige dag!
Unknown zei…
Gaaf lootje heel mooi geworden en gave fotoooo's
doeggggg
gefeliciteerd!! je hebt een mooie lo gemaakt hoop snel meer te zien gr janneke
aenne zei…
Gaaf!! Super om te horen dat je weer de zin hebt gevonden om te scrappen

Liefs Aenne
Monique zei…
Gezellig dat je er weer bent, en gelijk ook weer met een superleuke layout! Wat een leuk vrijgezellenfeest had je zeg!
Gefeliciteerd nog met je huwelijk, ben erg benieuwd naar de layouts!!
Annelies zei…
Fijn dat je scrapzin langzaamaan weer terugkomt. Nog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!
Romy zei…
Ik zag op Facebook jullie mooie trouwfoto's. Die kunnen niet anders dan prachtige lay-outs opleveren:)

Ook deze is superleuk! Hij straalt een mooi vrolijk sfeertje uit.
Knutselfreak zei…
Leuke LO en nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Boerderij het Geertje is een super leuke boerderij. Wij gaan er ook wel naar toe met Naomi. Gezellig onder de dieren...
Nonnie zei…
Fijn dat je er weer bent! Je bent toch altijd inspiratie, dus dat heb ik wel gemist hoor.
Leuke LO van 't Geertje! En je bent gewoon gelijk doorgegaan met PL! De scrapkriebels zijn weer terug! Jippie! Xxx
Anoniem zei…
Nog hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk!! Wat een leuk vrijgezellenfeest heb jij gehad! Je lo is super. Succes met de inhaalslag van je PL. Groetjes Sylvia
Thamar, zei…
hoi hoi

Fijn dat je er weer ben! gezellie.
Ik heb je op je vorige post al gefeliciteerd maar bij deze nog maar een keer. Gefeliciteerd ik wens jullie alle goeds toe.
Ik ben heel benieuwd wat je allemaal voor moois weer gaat maken.
gr thamar
Wat een super layout! Heerlijk zo veel als er te zien is!! en ja bij PL moet ik ook nog zoveel in halen! Hoop dat het je lukt!
Gefeliciteerd!! En wat een gave lo.
Manja zei…
Eens kijken of het nu wel lukt om een reactie te plaatsen... Fijn dat je er weer bent, nog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!
Leuke lo heb je gemaakt, ziet er uit als een zeer geslaagd dagje!
Ik zal van het weekend ook eens mijn blog bijwerken, is toch wel weer leuk om bij iedereen te kijken!
Fijn weekend!!
Groetjes Manja
Je@net zei…
Allereerst nog gefeliciteerd met jullie huwelijk!
En wat een super gave lo heb je gemaakt! Zo te zien was het ook een erg geslaagde dag, leuk!
Unknown zei…
cool cool cool! love the design
Brendaxx zei…
Wat een schitterende LO!! echt supergaaf! Groetjes,Brenda
Miranda zei…
Wauw gave LO Miranda.
Heerlijk als er zoveel te zien is.

Groetjes Miranda
Unknown zei…
GEFELICITEERD!

Welcome back. en hoe! Gaaf zeg...

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!