Doorgaan naar hoofdcontent

December Daily 2012

Jaja, ook ik wil toch weer een december daily gaan maken! Ik heb pas de andere in mijn handen gehad en zo leuk om terug te kijken! Nu kon ik eindelijk mijn album gebruiken die ik toch niet zo leuk vond bij een ander project dus dat kwam goed uit! Het begin is er, de rest doe ik pas als ik de foto heb van die dag, dus laat december maar komen!!! ;-)
Bedankt voor het langskomen, hopelijk tot snel! Doei doei

Reacties

Margot zei…
gaaf zeg! als ik dit zo zie gaat het bij mij ook weer kriebelen...
aenne zei…
Heel erg leuk!! Nou je hebt me weer aangestoken met de knutsel kriebels, ga zo beginnen met de advent kalender hihi
Je@net zei…
Wauw, dat ziet er gaaf uit, Miranda!
Gaaaf lijkt mij ook wel tof om een keer te doe maar ja met een hond wel een beetje saai hahhahaah
NicoleJ zei…
dat ziet er al gaaf uit hoor! Ik ga er ook een maken, maar als workshop bij Scrapdelight en omdat ik dan dus wat moet "voorwerken" maak ik mijn DD met foto's van vorig jaar!
marlies zei…
wauw Miranda... super gaaf ! ik kan niet wachten tot ik het papier heb... dan kan ik ook beginnen met de voorbereidingen voor mijn dd.
Romy zei…
Wauw, hij ziet er nu al super uit! Dat kleine kerstpoppetje is zo leuk!
Tamara zei…
Ziet er hartstikke leuk uit! Ikzelf ga voor eigen gemaakte album :-) xx
Nonnie zei…
Gaaf!!! Jij weet iedereen weer te inspireren voor zo'n project! Xxx
Thamar, zei…
hoi hoi

hij is nu al mooi geworden met je kaft. Ik heb de mijne ook binnen gekregen van studio calico eerlijk gezegd valt het mij het album een beetje tegen erg smal maar goed ik ga er ook voor. ik ben benieuwd hoe die van jou eruit komt te zien. die van vorig jaar was een plaatje door jou ben ik er nu ook aan begonnen. fijn weekend gr Thamar
Annelies zei…
Ziet er superleuk uit!!
Arine zei…
Wauw hij is geweldig Miran en ik vind het eigenlijk heel jammer dat ik hem vrijdag niet in echie heb gezien
Ruki zei…
woooow! love it!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!