Doorgaan naar hoofdcontent

Project life

Nieuwe week, dus foto's van pl van afgelopen weken weer te laten zien. Het zijn hele slechte foto's maar gaat om het idee! ;) Journaling is nauwelijks leesbaar maar ook expres gedaan ivm het overlijden van mijn schoonmoeder, dit is een heftige tijd geweest...
En hebben jullie >>>>dit<<<< gezien op www.metdehand.nl ? Zoooo leuk!!! Ik heb net al letters gekocht!

Reacties

Je@net zei…
Je gaat als een speer met PL, ziet er super uit, joh!
En bedankt voor de link. Ken die site helemaal niet, maar wat ziet dat er gaaf uit. Morgen meteen even letters scoren :o)
Snap dat je ,je journaling prive wil houden..sterkte!
Maar je project life is wel heel gaaf.
groetjes,Lean
Romy zei…
Wat knap dat je ondanks de heftige periode toch aan je PL hebt gewerkt. Sterkte!

En die letters zijn leuk!
Ruki zei…
I LOVE your project life!! wish I had made one!! maybe this year...
Nonnie zei…
Lekker doorgewerkt aan de PL zeg! Leuk! En superschattig die sint-foto's! De letters had ik al gespot via Facebook. Ook een heel leuk idee! Je bent er al aan begonnen zeker?? Xxx

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!