Doorgaan naar hoofdcontent

Kerstboom!!

Ja! Heerlijk deze tijd! 6 December heb ik meteen de kerstboom opgetuigd! Hoe eerder hoe beter!
En dankzij pinterest komen er steeds meer zelfgemaakte spulletjes bij!
Ik zie daar zoveel leuks voorbij komen!

 In 2008 ben ik begonnen met hangers te maken van vilt, kerstboompjes, toen kwamen er gingerbread poppetjes bij en elandhoofdjes. Nu ben ik bezig met sneeuwmannetjes!

Ik heb van witte kerstballen sneeuwmannetjes gemaakt.
 En nu ik weer een nieuw mesje in de sillouette heb kon ik mooi van die leuke woordjes uitsnijden en ik de boom hangen!


Nu is de boom best vol... En vind het jammer... Ach volgend jaar weer en misschien maar een grotere boom kopen! :D
 
Bedankt voor het kijken en hopelijk tot snel!

Reacties

hahaha gewoon een grotere boom ja..maar deze is super hoor!
Sylvia zei…
Jullie boom ziet er mooi uit! Wij gaan hem zometeen neerzetten. Groetjes Sylvia
marlies zei…
super gezellig Miranda !
Romy zei…
Wat een gezellige boom :)
Nonnie zei…
Zelfgemaakte dingen erin geeft het zo'n persoonlijke en gezellige twist hè. Leuk hoor! En wat lees ik nu? Een nieuw mesje in de Sil? Heb je de Sil weer uit de kast gehaald? Leuk hoor!
Thamar, zei…
hoi hoi

nou dat is me nog eens een mooie boom. Dan is de mijne maar simpel.
Hier nog geen boom was van plan om hem vandaag neer te zetten. het huis moest geschilderd worden maar we hadden er gewoon geen tijd voor dus besloten om een schildersbedrijf te laten komen. Donderdag kon ik gaan schoonmaken maar nu is de verf opgedroogd het ziet er verschrikkelijk uit kan wel janken. Het lijkt wel schuurpapier denk je een goed bedrijf te laten komen krijg je dit. morgen maar even bellen dus hier nog even geen boom eerst maar wachten wat de schilder gaat doen. betaal je daar zoveel geld voor. ik vind het super hoe iedereen zijn boom optuigt hoe gaat het met je DD. gr Thamar
Lischa zei…
wow wat een mooie kerstboom heb jij wat leuk die zelf gemaakte hangers ik ben helemaal verliefd op je gingerbreadpopppetjes ,heel leuk

groetjes jolanda
Je@net zei…
Wat ziet dat er gaaf uit, Miranda! Super leuk zo!!!
Ruki zei…
LOVE your christmas tree! it's fantastic!!!
Ria zei…
Ziet er heel gezellig uit, en ja, als je zo doorgaat heb je volgend jaar idd een grotere boom nodig, of misschien 2 bomen.

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!