Doorgaan naar hoofdcontent

Project Life 2011/2012 en 2013!

Zoals beloofd hier mijn laatste weken van pl van 2012. Geen idee meer welke ik heb laten zien allemaal dus doe gewoon even de laatste weken:

En dit is het hele album, van september 2011 tot en met december 2012:

 
En hier is mijn Project life van 2013!
Ik ga het een stuk makkelijker doen en simpeler, zodat het beter is bij te houden! Niets meer inkten, niet te veel troepjes erbij, gewoon simpel.
Ook heb ik de week kaartjes met de silhouette gesneden. Nu komen alle weeknummers in het groot terug op dezelfde manier.
 
 Iedereen een fijne dag!
Doei doeiReacties

Anoniem zei…
Het ziet er super uit! groetjes Sylvia
Ria zei…
Ziet er allemaal weer heel leuk uit
Super Miranda, wat knap dat je het al zo lang bij houdt! Echt gaaf!
Ik ben benieuwd of het je ook lukt om het simpel te houden.
Gr.
Nonnie zei…
Hoi, ziet er weer prachtig uit! En alle voorbereidingen ook al gedaan met de sil! Strak uiterlijk op je blog. Jij bent goed bezig! Xxx
Gaaf gemaakt weer Miranda.
groetjes,Lean
Miranda zei…
Knap dat je het elke keer weer bij houdt. Je krijgt wel een prachtig document zo. Leuk!!
Je@net zei…
Ziet er super gaaf uit, Miranda. En al meteen een goed begin gemaakt voor dit jaar, leuk. Prachtige herinnering om straks op terug te kijken zo'n jaar album!
Ruki zei…
oh wow, it's amazing your finished project life!
NicoleJ zei…
wat goed dat je 2011/2012 af hebt! En leuk dat je weer een jaar verder gaat. Ook ik heb na 2011 het een en ander versimpeld om het goed vol te kunnen houden.
Ik ga ook nog een jaartje door!
Johanna zei…
Super! Wat goed dat je dat helemaal hebt bijgehouden, erg leuk!! :) Succes met aankomend jaar, het album is in ieder geval geweldig!
Groetjes, Johanna

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!