Doorgaan naar hoofdcontent

Project Life 2011/2012 en 2013!

Zoals beloofd hier mijn laatste weken van pl van 2012. Geen idee meer welke ik heb laten zien allemaal dus doe gewoon even de laatste weken:

En dit is het hele album, van september 2011 tot en met december 2012:

 
En hier is mijn Project life van 2013!
Ik ga het een stuk makkelijker doen en simpeler, zodat het beter is bij te houden! Niets meer inkten, niet te veel troepjes erbij, gewoon simpel.
Ook heb ik de week kaartjes met de silhouette gesneden. Nu komen alle weeknummers in het groot terug op dezelfde manier.
 
 Iedereen een fijne dag!
Doei doeiReacties

Sylvia zei…
Het ziet er super uit! groetjes Sylvia
Ria zei…
Ziet er allemaal weer heel leuk uit
Super Miranda, wat knap dat je het al zo lang bij houdt! Echt gaaf!
Ik ben benieuwd of het je ook lukt om het simpel te houden.
Gr.
Nonnie zei…
Hoi, ziet er weer prachtig uit! En alle voorbereidingen ook al gedaan met de sil! Strak uiterlijk op je blog. Jij bent goed bezig! Xxx
Gaaf gemaakt weer Miranda.
groetjes,Lean
Miranda zei…
Knap dat je het elke keer weer bij houdt. Je krijgt wel een prachtig document zo. Leuk!!
Je@net zei…
Ziet er super gaaf uit, Miranda. En al meteen een goed begin gemaakt voor dit jaar, leuk. Prachtige herinnering om straks op terug te kijken zo'n jaar album!
Ruki zei…
oh wow, it's amazing your finished project life!
NicoleJ zei…
wat goed dat je 2011/2012 af hebt! En leuk dat je weer een jaar verder gaat. Ook ik heb na 2011 het een en ander versimpeld om het goed vol te kunnen houden.
Ik ga ook nog een jaartje door!
Johanna zei…
Super! Wat goed dat je dat helemaal hebt bijgehouden, erg leuk!! :) Succes met aankomend jaar, het album is in ieder geval geweldig!
Groetjes, Johanna

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!