Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe start?

Oh wat erg.... Ik ben hier zo lang niet geweest.... En ook dus heel lang niet gescrapt.... Echt een mega dip!
Of andere verslaving gevonden?
Ja dat denk ik wel... Ben namelijk alleen nog maar aan het haken!
Ik moet zeggen dat ik pas al mijn foto's heb uitgezocht en het wel weer een beetje begon te kriebelen, zag al een foto met bepaald papiertje voor me, bloemetje en lintje erbij... haha dus wie weet gaat het toch weer eens gebeuren: een lo maken!

Ik wil zo ie zo weer mijn blog wat bij gaan houden en hopelijk snel weer bij jullie langs om te kijken en inspiratie op te doen!

Hier 2 foto's van dekens die af zijn:

Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot snel!!
Doei doei

Reacties

Je@net zei…
Hé Miranda, wat leuk om je weer te zien in Blogland. En wat een supergaaf haakwerk, hartstikke mooi geworden, joh. Leuke kleurtjes heb je voor beide uitgekozen!
Ria Treur zei…
Wat leuk dat je weer terug bent, je hebt in elk geval niet stil gezeten. Mooie dekens heb je gehaakt. Wat is het toch jammer dat we niet alles gelijk kunnen doen he, dat je maar 1 paar handen hebt. Ik zou ook zo graag eens andere dingen erbij doen, maar ja, je moet gewoon keuzes maken.
Miranda zei…
Gezellig om weer wat van je te lezen hier. En je haakt mooie dingen, maar ik mis je scrapcreaties wel!
marlies zei…
prachtige dekens Miranda !!! wat een werk !!
Romy zei…
Wat leuk om weer een blogpost van je te zien :) Of je nu scrapt of haakt, je creaties zien er zoals altijd weer prachtig uit :)
Anoniem zei…
Fijn je weer te zien in Blogland! Je hebt prachtige dekens gehaakt. Groetjes Sylvia
Thamar, zei…
hoi hoi

Ja daar gaat een hoop tijd in zitten maar het is geweldig mooi wat je hebt gemaakt. super. hoop dat je het scrapdipje kwijt ben hihi. leuk dat je er weer ben.

gr Thamar
Jackie zei…
Jaaaa, leuk daar is ze weer...

Scrappen komt straks weer, als het echt binnen weer is...
En anders lekker haken, je kan geen dekens genoeg hebben..
leuke blogje zal ik zeker meer gaan bezoeken...ik vondt u via andere haaksters...groetjes

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!