Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe start?

Oh wat erg.... Ik ben hier zo lang niet geweest.... En ook dus heel lang niet gescrapt.... Echt een mega dip!
Of andere verslaving gevonden?
Ja dat denk ik wel... Ben namelijk alleen nog maar aan het haken!
Ik moet zeggen dat ik pas al mijn foto's heb uitgezocht en het wel weer een beetje begon te kriebelen, zag al een foto met bepaald papiertje voor me, bloemetje en lintje erbij... haha dus wie weet gaat het toch weer eens gebeuren: een lo maken!

Ik wil zo ie zo weer mijn blog wat bij gaan houden en hopelijk snel weer bij jullie langs om te kijken en inspiratie op te doen!

Hier 2 foto's van dekens die af zijn:

Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot snel!!
Doei doei

Reacties

Je@net zei…
Hé Miranda, wat leuk om je weer te zien in Blogland. En wat een supergaaf haakwerk, hartstikke mooi geworden, joh. Leuke kleurtjes heb je voor beide uitgekozen!
Ria Treur zei…
Wat leuk dat je weer terug bent, je hebt in elk geval niet stil gezeten. Mooie dekens heb je gehaakt. Wat is het toch jammer dat we niet alles gelijk kunnen doen he, dat je maar 1 paar handen hebt. Ik zou ook zo graag eens andere dingen erbij doen, maar ja, je moet gewoon keuzes maken.
Miranda zei…
Gezellig om weer wat van je te lezen hier. En je haakt mooie dingen, maar ik mis je scrapcreaties wel!
marlies zei…
prachtige dekens Miranda !!! wat een werk !!
Romy zei…
Wat leuk om weer een blogpost van je te zien :) Of je nu scrapt of haakt, je creaties zien er zoals altijd weer prachtig uit :)
Sylvia zei…
Fijn je weer te zien in Blogland! Je hebt prachtige dekens gehaakt. Groetjes Sylvia
Thamar, zei…
hoi hoi

Ja daar gaat een hoop tijd in zitten maar het is geweldig mooi wat je hebt gemaakt. super. hoop dat je het scrapdipje kwijt ben hihi. leuk dat je er weer ben.

gr Thamar
Jackie zei…
Jaaaa, leuk daar is ze weer...

Scrappen komt straks weer, als het echt binnen weer is...
En anders lekker haken, je kan geen dekens genoeg hebben..
leuke blogje zal ik zeker meer gaan bezoeken...ik vondt u via andere haaksters...groetjes

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!