Doorgaan naar hoofdcontent

Begin van project life!

Ik heb toch maar een begin pagina gemaakt voor Project Life! 
 En omdat ik toch bezig was meteen week 4! Nu zo doorgaan, want dan kost het niet zoveel tijd en moeite om een week bij te houden!
Wie weet weer tot snel en bedankt voor jullie bezoekjes, echt super leuk!
Doei doei 

Reacties

Romy zei…
Het ziet er super uit! Zo gaaf hoe je de grote foto hebt verwerkt!
Je@net zei…
Een goed begin is het halve werk :o)
Ziet er super gaaf uit, Miranda!
Jackie zei…
elke keer als ik weer pl voorbij zie komen kriebelt het toch....

Mooi dit, strak en stijlvol...
marlies zei…
het ziet er weer geweldig uit !!!
Thamar, zei…
Hoi hoi
dat ziet er Gaaf uit ik ben heel erg benieuwd wat jij allemaal gaat erin ga maken
Pl, ja ik heb het twee jaar geleden gedaan. Erg leuk om achteraf terug te zien wat je toch allemaal doet in een jaar. Ik heb het volgehouden maar ga het niet snel weer doen
Groetjes thamar
Johanna zei…
Gaaf dat je er zo actief mee aan de slag bent. De beginpagina met de foto opgesplitst in vieren vind ik helemaal leuk!
Manon zei…
Wauw leuk!! En mooie beginpagina hoor! En die kids met de kleine... adorable.... Ach, en de hond... Was weer bijzondere week!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!