Doorgaan naar hoofdcontent

Nummer 2

Ik heb met mezelf afgesproken dat ik voor het einde van het jaar 10 lo's heb gescrapt!
En wat heb ik er zin in zeg!!! Ik zie zoveel leuke lo's op jullie blogs, leuk, leuk, leuk!
Hier is nummer 2:

Het is een foto van 2 jaar terug, ons reisje naar Disney.
Bedankt voor het langskomen en jullie reacties en hopelijk tot snel!
Doei doei

Reacties

Je@net zei…
Wat een leuke lo, Miranda, lekker stoer ook.
Jackie zei…
wat een super leuke foto....
goed dat je die uitdaging met jezelf aangaat...
IK ga eerst volgende week eens papier inslaan
Thamar, zei…
Hoi hoi
Nou dat ga jij helemaal voor elkaar krijgen 10 lo voor het 2015 is.
DEZE is weer helemaal leuk geworden .
Ik vind het top dat je weer op blog land bent.
Ik wens je een super fijn weekend toe

Groetjes thamar
Super gave lo!!! Je gaat als een speer!! Op naar nummer 3!
Johanna zei…
Aaah wat een leuke layout en super grappige foto! Vol verwachting (tsja bijna Sinterklaas) kijk ik uit naar de komende 8 stuks!
Het einde van 2014 komt in zicht, hoe is het met je 10 lo's? ;-)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Van alles wat!

Er liggen hier heel veel dingen die net niet af zijn, of alleen een begin gemaakt en toen gestopt... Nu ben ik bezig om elke keer iets af te maken! Dus wat simpele dingetjes!
Vandaag is het juffendag bij Lotte op school! De juffen hangen hier heel handig wat papiertjes op het prikbord met dingetjes die ze leuk vinden om te krijgen! Maarja, dan willen wij het natuurlijk wel een beetje orgineel geven..... Lotte heeft deze plantenbak uitgezocht zodat ze haar naam erop kon schrijven! Erin zit het cadeautje wat ze graag wilde hebben en een tekening van Lotte. Staat wel leuk met een (kunst) roos erbij toch?
Ben benieuwd !

Voor mijn schoonmoeder had ik laatst een lijstje gepimpt van de action.... Mijn moeder vroeg heel zachtjes: "nu heb je zeker geen zin meer in nog zo'n lijstje te maken,...?? " hahah ja hoor, tuurlijk mam! En mijn ouders hebben heel veel zilveren lijstjes dus was alleen wat op het lijstje plakken!


En nog een album die hier al zeker 1,5 maand staat te wachten.... G…