Doorgaan naar hoofdcontent

Love

En weer een lo te laten zien. ... Ik durf nu wel te zeggen dat ik weer terug ben!!
Ik denk weer aan scrappen, heb er de rust voor en krijg er weer energie van!!!
Heerlijk!

Leuk jullie berichtjes,  thanks!  

Reacties

Je@net zei…
Goed bezig, Miranda, en wat een super gave lo heb je weer gemaakt.
Blij dat je het niet verleerd bent :o)
Romy zei…
Wat leuk dat je weer echt aan het scrappen bent! En zo te zien heb je de smaak goed te pakken, want het is weer een erg leuke lay-out!
Jackie zei…
heerlijk dat je de flow weer te pakken hebt....
ik moet echt eerst opruimen wil ik ook maar iets kunnen vinden...
marlies zei…
zo fijn, dat je er weer bent, en zo blij dat je toen niet alles verkocht hebt. Ook deze lo is echt helemaal gaaf zeg ! dat papier is zoooo leuk !!!! kom maar op met de volgende lo ;-)
een super layout!!! geweldig ook die foto.
Sylvia zei…
Geweldige lo! Ik ben blij dat we jouw werk weer mogen bewonderen. Groetjes Sylvia
Thamar, zei…
Hoi hoi
Deze is weer top . Fijn dat je er weer bent jij maak altijd leuke lo. Doe een x mee met cards and scrap Hoe meer er mee doen Hoe leuker.
Deze is weer super geworden leuke foto trouwens.
Fijne dag
Gr thamar
Johanna zei…
Je bent echt heel goed op dreef met al deze leuke layout! Ik vind paars met kraft echt mooi! Weer super leuk, en wat een grappige foto!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!