Doorgaan naar hoofdcontent

Say i do!

Dit keer een lo die ik al een tijdje wilde liften.
Wat vond ik het moeilijk om in de foto te snijden. .. maar resultaat vind ik wel leuk!
En dit is de lift lo van Anna-Maria, echt te mooie lo's staan op haar blog!!! 
Bedankt voor het langs komen! 

Reacties

Je@net zei…
Wow...vind het een super gave lo geworden, Miranda. Kan me je aarzeling om te knippen in de foto helemaal voorstellen. Maar hé, wat heeft dát goed uitgepakt, joh. Super mooi!
Thamar, zei…
Ik vind het ook een geweldig geslaagde lift. Leuke foto mooi moment. Echt een super lo .
Groetjes thamar
Romy zei…
Wauw, heel erg mooi! De gesneden foto geeft een heel speciaal effect.
Margot zei…
Supergaaf! Foto komt zo goed tot z'n recht!
Jackie zei…
wat is hij gaaf ♥ geworden..
heel mooi effect met die foto
Johanna zei…
Nou...ik vind jouwe echt mooier dan de lift! Hoe leuk om de foto te snijden, echt mooi dat de focus zo op het moment van de ringen ligt! Kortom, prachtige layout!!! (krijg bijna zin om deze ook te liften!!)
Anoniem zei…
Wow......echt gaaf! Een hele mooie lift. Groetjes Sylvia
Unknown zei…
Wauwie, super gaaf!!! Echt mooi hoe je de foto gesneden hebt.
marlies zei…
he ? ik had hier ook een berichtje achtergelaten en nu zie ik hem er niet meer tussen staan.... vaag...

Ik vind je lo echt zo prachtig geworden. Echt een : ik word er stil van lo !

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!