Doorgaan naar hoofdcontent

Pippi


Een tijdje terug heb ik met Marlies en Nicol een lo gelift. Deze was het:Dit is mijn lo geworden, even iets heel anders.... Ik ben er niet tevreden over want vind die punt aan de zijkant echt gek maar was leuk om te doen!

Hier zie je de lift van Nicol en hier van Marlies!

Fijne dag allemaal!

Reacties

Thamar, zei…
Wat een gave lift en die kleuren zo stoer. En die felle kleuren erbij . Een super lift. Leuk hoor. Die gekke punt staat er goed bij. Ik wens je een fijne dag toe
Gr thamar
Je@net zei…
Leuk met die felle kleuren. De punt past goed in het geheel en die foto is echt te leuk!
Mooi lootje geworden, Miranda!
Romy zei…
Wat een stoere Pippi-lay-out! Vind hem helemaal leuk!
Jackie zei…
wat een geweldige pipi foto...
ik vind die punt niet gek, hij knalt er lekker uit..
*Fauve* zei…
Ik vind hem super! De foto knalt eruit op dat donkere papier. Erg leuk!

Fijne paasdagen!
Johanna zei…
Nou ik vind hem geslaagd hoor! Lekker stoer ook! Ben benieuwd naar vrijdag ;-)
Fijne 2de paasdag!
marlies zei…
Vind hem geweldig ! Ik zou in eerste instantie ook niet voor zo een punt gaan, maar het resultaat vind ik echt super !

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!