Doorgaan naar hoofdcontent

The beach

Ook deze week weer een lo gelift! Het werkt wel zo met elkaar liften want nu 'moest' ik weer scrappen, lekker! Nicol en Marlies hebben hem ook gemaakt.
De lift was deze lo, HIER gevonden.

En dit is mijn uitwerking geworden. Een soort zomerse lo van een mooie winterdag. Het was toen zo fijn op het strand!


Bedankt voor het langskomen en nog even genieten van de extra vrije dag!
Doei doei

Reacties

Margot zei…
Gaaf! Ik vind die van jou mooier, de kleuren zijn veel warmer!
Johanna zei…
Ook al zo mooi! :-) ik vind de lift echt super leuk en met 3 driehoekjes ook weer helemaal anders!
Unknown zei…
super! Echt weer heel anders als de andere.
Erg mooi met 3 foto's.
Je@net zei…
Wat een mooie lo in die prachtige warme kleuren. Erg mooi gedaan, Miranda!
marlies zei…
geweldig ! Er is zoveel op te zien, stempeltjesn woordjes. Zo gaaf met 3 foto's !
Thamar, zei…
ik ga deze lift ook opslaan echt leuk met die driehoekjes. er is veel meer op te zien dan de originele en dat maakt hem vind ik mooier.
2mesdixdoigts zei…
Bravo pour cette jolie interprétation :)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!