Doorgaan naar hoofdcontent

Op de zandvlakte

De 3e lift alweer op maandag. Deze kwam van Marlies en komt HIER vandaan.
Ik vind het een prachtige lo maar wilde eens met andere kleuren werken. Alleen ga ik de volgende keer eerst verven en sprayen en dan pas in kleurtjes borduren.....hahaha Dit is hem geworden:

Marlies en Nicol hebben hem ook gemaakt, ik ben benieuwd naar hun lo!

Bedankt voor het kijken en wie weet volgende week weer?

Reacties

marlies zei…
Ja ook echt super ! Ik vind je achtergrond juist erg mooi zo en vind het juist gaaf dat je geborduurde randje mee gekleurd is ! Gaaf hoor !
Je@net zei…
Gaaf effect geeft dit zo, Miranda. Erg mooie lo geworden in deze sprekende en warme kleuren!
Brenda zei…
Ook al zo'n prachtige LO! ERg mooie kleuren combi ook, super!En wat gezellig dat jullie ook zo met elkaar LO"s liften! Ik hobbel nog even naar nummer 3 ;-)
Groetjes,Brenda
Wauw, mooie kleuren op je lo. Super gedaan Miranda.
Romy zei…
Supergaaf, dat borduurwerk! Echt een hele mooie lay-out!
Johanna zei…
Heel stoer! en ik krijg een grijns van die bever! :D
Thamar, zei…
Ook al zo'n mooie lift geworden. Ook dit vind ik weer een leuke kleuren combi . Wel een heel werk geweest dat zie je. Fijne dag
Groetjes
Gave lootje heb je weer gemaakt leuk zo met de stiksels...

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!