Doorgaan naar hoofdcontent

Shoppen

En op deze maandag de 4e lift! Gaat het nu standaard worden? Het geeft me in ieder geval wel veel motivatie om te scrappen en weer langzaam een beetje in blogland terug te komen!
Deze lo heeft Nicol uitgezocht:
Ik vond hem echt lastig en ik heb wel een eigen draai eraan gegeven, anders vond ik hem voor mij te 'kaal'. Over draai gesproken, mijn viewmaster kan ook echt draaien! :D

Ik heb eigenlijk nu al zin in de volgende lo! Ik ga snel bij Nicol en Marlies kijken!
Fijne dag en bedankt voor jullie bezoekje!

Reacties

Johanna zei…
Leuk!! Hoe kleurrijk en een klein "wiel" is juist weer net je eigen twist! Inderdaad liften is perfect voor je scrap mojo en een goede stok achter de deur!!
Je@net zei…
Wat leuk gedaan, Miranda!
Jackie zei…
ik vind zo'n vieuwmaster wel heel erg leuk...
maar worden de foto's zo niet heel erg klein??

Vind jouw layout leuker dan de origineel
Margot zei…
Kaal? Nee hoor, juist erg leuk!
super gaaf is ie! Wat leuk dat je viewmaster wat kleiner is en gaaf dat ie echt kan draaien, heerlijk nu met je foto's op z'n kop :)
Thamar, zei…
hoi hoi

nou ik vind die van jou mooier dan de originele . en die stok die ken ik dat heb ik samen met Johanna.
het is weer een topper.

gr Thamar
marlies zei…
jaaa.... super is deze zeg... heerlijke kleuren, die stempels en super leuk dat die viewmaster zelfs kan draaien ! Ook super dat je deze foto's gekozen hebt (lekker je laatste foto's scrappen) Op naar de volgende !

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!