Doorgaan naar hoofdcontent

Sweetie

Dit is voorlopig de laatste lo van het liften, ivm met de drukte voor de vakantie periode. Deze week heeft Marlies hem uitgezocht:En dit heb ik ervan gemaakt! Een foto van mijn kleine nichtje.


Ik ga snel kijken bij Marlies en Nicol, jullie ook?
Bedankt voor het bezoekje en jullie leuke berichtjes!

Reacties

marlies zei…
achhhh wat een super lieve foto ! Dan is ze nu al weer groot !!! Je hebt er een super lo van gemaakt. leuk dat je meer gescheurd papier hebt gebruikt !
Voor nu even rust zo voor en in de vakantie, maar daarna gaan we hopelijk wel door met de liften !
Je@net zei…
Aaaah....wat een schatje. Leuke lo geworden, Miranda!
Thamar, zei…
wat een schattige foto op een geweldig leuk gelifte layout. weer een hele mooie voor in je album.
ik ga snel even bij de rest kijken

doegggg
en fijne vakantie tijd
Wat een leuke layout, super schattige foto!!!
Gaaf met die stempels over de laagjes papier!
Romy zei…
Wat een ontzettend lieve en mooie lay-outs! Er zijn zoveel schattige details op te zien.
Jackie zei…
Wat een prachtige layout...
Johanna zei…
aaaah zeker een sweetie! Heel schattig en heel mooi met dat paars en roze. Ondanks dat het een lift is, herken ik helemaal jouw stijl!
Brenda zei…
Wat een mooie lift! Zo'n schattige foto ook, wat een poppie zeg!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!