Doorgaan naar hoofdcontent

Scrap lift!

Of ik na een hele tijd niet gescrapt te hebben zin had in een grote lift samen met  Thamar  Johanna  Nicol  Marlies  Nadine . Nou dat vind ik altijd wel leuk. Alles op het laatste moment gedaan en niet helemaal tevreden maar toch weer ff gescrapt! 

 
Kijken jullie ook bij de andere dames?
 
Bedankt voor het kijken en wie weet tot snel!

Reacties

Super schattige foto en een super layout. Niet helemaal tevreden?? Gekkie, gewoon super leuk!!!
Thamar, zei…
Nou ik vind dat je er best tevreden over mag zijn. Hij is zeer goed gelukt hoor. Nu je mojo vast houden en weer lekker gaan scrappen. Dit gaan we snel weer doen als het aan mij ligt. Fijne vrijdag
Je@net zei…
Leuk om weer eens een lootje van jou te zien, Miranda. Gave foto heb je gebruikt en verwerkt tot een heel leuke lo!
En nou niet te lang wachten tot je volgende lootje, hoor :o)
Johanna zei…
Heerlijk weer een layout van jou! Top dat je toch meedoet :-) ik vind deze helemaal leuk en de kraft achtergrond ook leuk!
marlies zei…
Toch echt een miranda lo hoor.... ik weet niet wat precies maar typisch een lo van jou. Super idd met de kraft achtergrond en achhhhh joppie.....
Romy zei…
Superleuke, vrolijke en stoere lay-out! Gaaf met die kraft achtergrond!
Nadine zei…
Leuk dat je hierdoor even de zin om een LO te maken terug had. En ik vind hem super leuk, hoor! Dus gewoon lekker mee doorgaan!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!













En ook week 3 van Project Life is af:





Bedankt voor het langskomen,

Doei doei