Doorgaan naar hoofdcontent

Scrap lift!

Of ik na een hele tijd niet gescrapt te hebben zin had in een grote lift samen met  Thamar  Johanna  Nicol  Marlies  Nadine . Nou dat vind ik altijd wel leuk. Alles op het laatste moment gedaan en niet helemaal tevreden maar toch weer ff gescrapt! 

 
Kijken jullie ook bij de andere dames?
 
Bedankt voor het kijken en wie weet tot snel!

Reacties

Super schattige foto en een super layout. Niet helemaal tevreden?? Gekkie, gewoon super leuk!!!
Thamar, zei…
Nou ik vind dat je er best tevreden over mag zijn. Hij is zeer goed gelukt hoor. Nu je mojo vast houden en weer lekker gaan scrappen. Dit gaan we snel weer doen als het aan mij ligt. Fijne vrijdag
Je@net zei…
Leuk om weer eens een lootje van jou te zien, Miranda. Gave foto heb je gebruikt en verwerkt tot een heel leuke lo!
En nou niet te lang wachten tot je volgende lootje, hoor :o)
Johanna zei…
Heerlijk weer een layout van jou! Top dat je toch meedoet :-) ik vind deze helemaal leuk en de kraft achtergrond ook leuk!
marlies zei…
Toch echt een miranda lo hoor.... ik weet niet wat precies maar typisch een lo van jou. Super idd met de kraft achtergrond en achhhhh joppie.....
Romy zei…
Superleuke, vrolijke en stoere lay-out! Gaaf met die kraft achtergrond!
Nadine zei…
Leuk dat je hierdoor even de zin om een LO te maken terug had. En ik vind hem super leuk, hoor! Dus gewoon lekker mee doorgaan!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!