Doorgaan naar hoofdcontent

Lo nummer 3

Het is weer maandag! Het lijkt wel of we nu elke maandag een lift lo plaatsen, maar dat vind ik niet erg, lekker na het weekend!
Deze had ik al even af, Marlies had een lo uitgezocht en ik vond hem leuk!!!! Echt weer lekker om weer even met mijn silhouette te spelen!
Sorry voor de slechte foto maar was net te donker dus met kunstlicht bezig geweest.
Dit is hem geworden:
 
 
En deze heb ik dus gelift:
 
Marlies en Nicol hebben hem ook gelift, ik ga snel even kijken!
 
Bedankt voor jullie leuke berichtjes elke keer! 

Reacties

Je@net zei…
Ontzettend leuke lo geworden, Miranda. Gave foto ook!
Jackie zei…
ik heb zondag wat gescrapt...
Het lukt me niet echt meer..
Ik denk dat ik ook eens wat te liften ga zoeken

Geweldige layout
Margot zei…
Gaaf! Mooie kleuren!
Jolanda zei…
Hele gave layout en prachtige kleuren heb je gebruikt! Leuk ook om een lo te liften.
Wat een heel ander lootje weer, super om te zien!
Mooie foto en een sfeervol lootje!
marlies zei…
Jee ook al zo een mooie lo ! Leuk al die details. Heerlijk om zo met de sil bezig te zijn ! vind het letterype van fiësta ook erg mooi !
Ik maak eigenlijk nooit een lo over dit soort dingen, de gebeurtenissen zelf zeg maar maar vind het wel erg leuk, misschien toch maar eens doen. Op naar de volgende
Romy zei…
Hele gave layout zeg! Mooie kleurtjes ook!
Johanna zei…
Gaaf!! lekker vrolijke kleurtjes, een hele frisse layout! (en ja dat licht... ik ken het probleem! ;-) )

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!