Doorgaan naar hoofdcontent

Moodboard lift 2

Goedemorgen op deze woensdag!
Het is een tijdje geleden dat ik aan het scrappen ben geweest maar deze 2e moodboard die Brenda heeft uitgezocht was toch extra motivatie om er weer even voor te gaan zitten... En ik vond het weer heerlijk! Ook al was het best last-minute...
Dit was het moodboard:

En na heel lang zoeken voor een geschikte foto vond ik deze ineens die Lotte vorig jaar zelf heeft gemaakt:

Ik vond het weer erg leuk om met deze kleurtjes te werken. Ik kwam er nu achter dat ik normaal toch sneller naar de fellere kleuren grijp.....


Ik ga snel kijken bij Heike, Brenda, Marlies, Thamar, en Johanna  !  Kijken jullie ook?
En dan ga ik ook meteen een rondje in blogland doen want dat heb ik ook echt verwaarloosd!

Reacties

Heike Bruhn zei…
Nou, nou voor een last minute is dat een echt TOPPER !!Prachtige Layout Miranda !!Groetjes Heike
Thamar, zei…
Nou ik sluit mij bij heike aan. Ik vind hem ook helemaal gaaf en wat is er ook weer veel op te zien. Ik snap dat je die foto (s) heb uitgekozen helemaal leuk. Ga ik onthouden zo met die foto's.
Fijne dag
Doegggg
marlies zei…
wat een geweldige lo Miranda, zo een mooie achtergrond met al die kleuren, wat een leuke foto van Lotte ! Heerlijk veel op te zien ! Op naar de volgende moodboard ;-)
Je@net zei…
Wat een mooie zomerse layout, Miranda!
Margot zei…
Gaaf! Je hebt je goed laten inspireren door het moodboard!
Brenda zei…
Echt een prachtige layout geworden! En gewoon even "last minute" gedaan, ik vind het knap , dat lukt mij niet hoor. Leuke foto's ook!
Johanna zei…
Zomers, vrolijk en heerlijke frisse kleurtjes!! Erg mooi geworden :-D!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!