Doorgaan naar hoofdcontent

Moodboard lift 3

Goedemorgen op deze woendag!

Dat is een tijd geleden, en wat was het weer fijn om te scrappen. We hebben een beetje drukke weken achter de rug en hebben nu nog even lekker vakantie om ervan bij te komen!
Deze keer heeft Heike een moodboard uitgezocht en wat is hij leuk:


Bij mij sprongen er een paar dingen uit die ik wilde gebruiken op mijn lo: de sleutel, de cup cake, de roosjes en natuurlijk de blauwtinten met wat goud.
Dit is hem geworden:

Als je tegen Lotte het woordje "cup cake" zegt gaan haar ogen stralen! Ze is er echt gek op!

Ik ga snel kijken bij de andere meiden,

En ik beloof dat ik ook snel op jullie blog ga kijken, ik heb volgens mij een hoop gemist!

Bedankt voor jullie bezoekje!

Reacties

Brendaxx zei…
Ja supermooi geworden je layout!Heel mooi met dat kraft erbij. Superleuke foto &titel.
Groetjes en fijne dag!
Thamar, zei…
Ik vind hem helemaal leuk jou lo. Bij mij viel de sleutel ook op en heb hem ook meerdere malen laten terug komen. Het was een super moodboard en je kon alle kanten op. Die van jou is weer top.
Op naar de volgende.
Hele fijne dag
Thamar, zei…
Ik vind hem helemaal leuk jou lo. Bij mij viel de sleutel ook op en heb hem ook meerdere malen laten terug komen. Het was een super moodboard en je kon alle kanten op. Die van jou is weer top.
Op naar de volgende.
Hele fijne dag
Romy zei…
Wat een leuke vrolijke en tegelijk stoere lay-out. Mooi al dat blauw!
Johanna zei…
Owh wat super gedaan, echt tof dat je zelfs de foto in het thema van het moodboard hebt. Helemaal schattig met deze snoepkont!
Je@net zei…
Leuke foto, Miranda. En wat een gave lo heb je ervan gemaakt. Mooi!
Jolanda zei…
Wat een prachtige layout is het geworden! Leuke foto ook:)
Unknown zei…
Jaaaaa, super leuk dat zelfs je foto past bij het moodboard.
Je layout is echt geweldig, echt van alles op te zien. Zelfs als ik alleen naar de achtergrond kijk, ontdek ik steeds wat nieuws.
Nadine zei…
Daar straalt het plezier vanaf, Miranda. Van de layout en ook van de foto, echt super leuk!
Margot zei…
Gaaf! Zoveel op te zien!
Oh ik hou van het Kraftpapier op de achtergrond. Geweldig bij jouw MixedMedia style en perfect voor jouw sweet foto !!
marlies zei…
O wauw ! wat een prachtige meid heb je toch, kijk die ogen !!! Je lo is ook super, gaven achtergrond met zoveel dingen op te zien. Die hartjes zijn zo lief ! Vraag me af wat die witte rondjes met blauwe randjes zijn. té leuk !
Jackie zei…
wat een mooie layout...
en een prachtige foto, knappe meid
chrilvian zei…
super, ben gek op kraftpapier. leuk al die details

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!