Doorgaan naar hoofdcontent

Dag Sinterklaasje!

We hebben het weekend al Sinterklaas gevierd en we vonden het wel weer goed zo voor die man! We hebben hem vast naar de andere gestuurd en wij konden zo dus al wat doen met de kerstversieringen.... :OMaar ik vind het altijd zoooo gezellig dat ik het zo lang mogelijk in de kamer wil hebben! Dus na 2 dagen in de weer ermee is bijna alles klaar!

Allleen voor de ramen in de keuken en in de gang moet nog maar daar wacht ik nog even mee! ;-)
We hebben ook voor het eerst het kerstdorp neergezet dit jaar... Tenminste een klein gedeelte want het is zo giga veel dat het gewoon niet past... Wel zo leuk als de kids ook nog een plekje hebben om te spelen! Het is eigelijk al erg genoeg want Jop zijn box is ook weggehaald! Nouja hij zal het niet erg vinden want hij vind dat ding verschrikkelijk!!!Ik heb ook al iets gescrapt voor de kerst: een bord om de kerstkarten aan op te hangen! Vond het wel een leuk idee....Alleen over de uiteinden van de lintjes ben ik nog niet tevreden maar daar ga ik nog wel wat meedoen... Nu ga ik nog een idee van Jan uitvoeren en dat ga ik natuurlijk ook showen als het af is!Nou iedereen een fijne Sint avond!!!

Reacties

Serai Meulen zei…
is ook altijd weer leuk om kerstsfeer in huis te brengen :D. het ziet er echt gezellig uit! hier komt de boom ook deze week nog te staan.
Charlotte zei…
Heerlijk die kerstsfeer! Je kaartenbord is GEWELDIG!!!
marlies zei…
Het ziet er heerlijk uit Miranda ! Ben benieuwd ! Even overleggen wanneer wij hier alles om gaan toveren
Iris zei…
Heerlijk, de kerstsfeer is al helemaal bij jullie in huis!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei