Doorgaan naar hoofdcontent

Dag Sinterklaasje!

We hebben het weekend al Sinterklaas gevierd en we vonden het wel weer goed zo voor die man! We hebben hem vast naar de andere gestuurd en wij konden zo dus al wat doen met de kerstversieringen.... :O



Maar ik vind het altijd zoooo gezellig dat ik het zo lang mogelijk in de kamer wil hebben! Dus na 2 dagen in de weer ermee is bijna alles klaar!

Allleen voor de ramen in de keuken en in de gang moet nog maar daar wacht ik nog even mee! ;-)
We hebben ook voor het eerst het kerstdorp neergezet dit jaar... Tenminste een klein gedeelte want het is zo giga veel dat het gewoon niet past... Wel zo leuk als de kids ook nog een plekje hebben om te spelen! Het is eigelijk al erg genoeg want Jop zijn box is ook weggehaald! Nouja hij zal het niet erg vinden want hij vind dat ding verschrikkelijk!!!Ik heb ook al iets gescrapt voor de kerst: een bord om de kerstkarten aan op te hangen! Vond het wel een leuk idee....Alleen over de uiteinden van de lintjes ben ik nog niet tevreden maar daar ga ik nog wel wat meedoen... Nu ga ik nog een idee van Jan uitvoeren en dat ga ik natuurlijk ook showen als het af is!



Nou iedereen een fijne Sint avond!!!

Reacties

Serai Meulen zei…
is ook altijd weer leuk om kerstsfeer in huis te brengen :D. het ziet er echt gezellig uit! hier komt de boom ook deze week nog te staan.
Charlotte zei…
Heerlijk die kerstsfeer! Je kaartenbord is GEWELDIG!!!
marlies zei…
Het ziet er heerlijk uit Miranda ! Ben benieuwd ! Even overleggen wanneer wij hier alles om gaan toveren
Iris zei…
Heerlijk, de kerstsfeer is al helemaal bij jullie in huis!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!