Doorgaan naar hoofdcontent

Nou zo lief.....

Inge kwam vandaag bakkie koffie doen en toen zei ze dat ze een verrassing had... Oh spannend!
Nouuuuuuuuuuuuuuuu zo leuk!

Ze heeft een oproepje in een blad gezet met de vraag wie haar wil helpen om een scrappende vriendin te helpen! En ? Reacties? Nou heel erg veel!!!! Inge was er zelf ook verbaasd van! Allemaal enveloppen, doosjes en pakketjes werden er bezorgd!


Ik vind het gewoon zo leuk dat er nog zoveel mensen zijn die dat over hebben voor andere..... Geen gezeur om verzendkosten of langs brengen! Ik stond echt met mijn mond vol tanden!
Hoe komt Inge op het idee??? En ik als scrapper niet eens?! Ik heb nu zeker weten voor de komende jaren genoeg spullen Maar dit is dus een hele goede tip voor andere scrappers!Inge je bent een schat!!!!
Heel erg bedankt, was echt een hele grote verrassing!!!!

Reacties

Liesbeth zei…
wowie dat is nog eens een verrassing....

Veel plezier ermee!
groetjes Liesbeth
marjan zei…
Wat een geweldig idee !
En zo super lief om dat voor je te doen:)
Jij hebt in elk geval voorlopig knoopjes genoeg....Veel plezier ermee !
wow wat gaaf!!! echt super zeg!!

XX Tessa
Jackie zei…
Ik vind jouw vriendin Inge ook een schat !!!

Geweldige vriendin heb,
en wat een berg spullen...
Anoniem zei…
Zo dat is nog eens een mega verrassing!!!!

Wat ontzettend lief en gaaf. Jij hoeft voorlopig niets meer bij te kopen wat betreft knoopjes en lintjes!!!!
Meriam zei…
echt gaaaaaaaaaf en je heb nog een rak gewonnen ook ;-)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!