Doorgaan naar hoofdcontent

oooh...

... wat kan ik ook een muts zijn he af en toe!!! ( ok heel vaak! ;-) )
Vanmorgen op mijn werk het receptenboek gegeven aan mijn leidinggevende die 25 jaar in dienst is, vergeet ik een foto ervan te maken!
Nouja dat heb ik ook wel eens bij kaartjes! ik doe ze snel op de bus en vergeet van te voren even een foto te maken!
Maar ik heb wel andere foto's!
Afgelopen zaterdag was er een forumdag van BOM, en het was heel erg gezellig!!! Ik heb er gelachen!!
Alleen niets gemaakt maar thuis nog even verder gegaan en toen was ik zo klaar...( kan echt niet werken met allemaal mensen om me heen, wordt er zenuwachtig van! ) Heerlijk bij iedereen gekeken en gesproken met iedereen! Ook nog even geshopt bij Tessa.... Zo jammer dat ze dichtgaat...Maar wel begrijpelijk!

Meriam gaf een leuke workshop en vind het zo gaaf:


Ik had hem eerst rood gemaakt maar kon er niets mee, dus thuis weer bruin gemaakt en nu ben ik er helemaal happy mee! Ga er snel nog eentje maken, zo heerlijk om met gesso en glimmermist te kliederen!

En deze lo's heb ik de laatste tijd gemaakt:
Foto's van Lotte opde traktor toen ze met mijn ouders dagje weg was...
Foto van Barbara en mij gemaakt toen we gingen croppen bij Arine:En een foto van Marlies en bij ook bij Arine:Gistermiddag hebben we niets gedaan, heerlijk!!! Ik heb bijna 11 kerstkaarten gemaakt! Zit er ineens helemaal in... Maaaar, ik laat ze nog niet zien!!

Bedankt voor het lezen!!

Reacties

Arine zei…
ziet er super uit. Ben heel benieuwd naar de gesso en glimmermist techniek want ik heb alles in huis maar snap er helemaal niks van en zou er graag mee aan de slag willen. Misschien iets voor 10 januari??
Romy zei…
Dat heb ik ook wel eens ja; dan kan ik ergens zo'n leuke foto maken, maar vergeet ik mijn fototoestel. Heel frustrerend;)

Je hebt weer prachtige creaties gemaakt. Hele mooie lay-outs en ik ben ook erg benieuwd naar je kaartjes.
marlies zei…
Ow Miranda wat super gaaf je lootjes zeg en die van ons vind ik ook echt super ! Mooi met dat andere papiertje erbij ! Super !
Hanneke zei…
De forumdag zal een en al gezelligheid zijn geweest!! Leuke foto!
Je projectjes zien er stuk voor stuk erg mooi uit! Canvasje is favoriet!

Fijn weekend!!

X
Rianne*Z zei…
Ooh wat heb jij gave dingen maakt Miranda!!! Super zeg! :)
Je@net zei…
Ziet er allemaal super uit joh!!
Fijn weekend!!
Maaike zei…
Wat heb je weer leuke dingen gedaan en gemaakt!

gr Maaike
marjan zei…
Wat een mooie dingen heb je weer gemaakt !
Dat canvas is zo gaaf ...ik vond het erg jammer dat ik er niet bij kon zijn.Hopelijk komt er snel een volgende forumdag,dan ben ik er zeker bij:)
kenneth zei…
wooow zuper zeg en je blogje is ook heel mooi

gr

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!