Doorgaan naar hoofdcontent

oooh...

... wat kan ik ook een muts zijn he af en toe!!! ( ok heel vaak! ;-) )
Vanmorgen op mijn werk het receptenboek gegeven aan mijn leidinggevende die 25 jaar in dienst is, vergeet ik een foto ervan te maken!
Nouja dat heb ik ook wel eens bij kaartjes! ik doe ze snel op de bus en vergeet van te voren even een foto te maken!
Maar ik heb wel andere foto's!
Afgelopen zaterdag was er een forumdag van BOM, en het was heel erg gezellig!!! Ik heb er gelachen!!
Alleen niets gemaakt maar thuis nog even verder gegaan en toen was ik zo klaar...( kan echt niet werken met allemaal mensen om me heen, wordt er zenuwachtig van! ) Heerlijk bij iedereen gekeken en gesproken met iedereen! Ook nog even geshopt bij Tessa.... Zo jammer dat ze dichtgaat...Maar wel begrijpelijk!

Meriam gaf een leuke workshop en vind het zo gaaf:


Ik had hem eerst rood gemaakt maar kon er niets mee, dus thuis weer bruin gemaakt en nu ben ik er helemaal happy mee! Ga er snel nog eentje maken, zo heerlijk om met gesso en glimmermist te kliederen!

En deze lo's heb ik de laatste tijd gemaakt:
Foto's van Lotte opde traktor toen ze met mijn ouders dagje weg was...
Foto van Barbara en mij gemaakt toen we gingen croppen bij Arine:En een foto van Marlies en bij ook bij Arine:Gistermiddag hebben we niets gedaan, heerlijk!!! Ik heb bijna 11 kerstkaarten gemaakt! Zit er ineens helemaal in... Maaaar, ik laat ze nog niet zien!!

Bedankt voor het lezen!!

Reacties

Anoniem zei…
ziet er super uit. Ben heel benieuwd naar de gesso en glimmermist techniek want ik heb alles in huis maar snap er helemaal niks van en zou er graag mee aan de slag willen. Misschien iets voor 10 januari??
Romy zei…
Dat heb ik ook wel eens ja; dan kan ik ergens zo'n leuke foto maken, maar vergeet ik mijn fototoestel. Heel frustrerend;)

Je hebt weer prachtige creaties gemaakt. Hele mooie lay-outs en ik ben ook erg benieuwd naar je kaartjes.
Anoniem zei…
Ow Miranda wat super gaaf je lootjes zeg en die van ons vind ik ook echt super ! Mooi met dat andere papiertje erbij ! Super !
De forumdag zal een en al gezelligheid zijn geweest!! Leuke foto!
Je projectjes zien er stuk voor stuk erg mooi uit! Canvasje is favoriet!

Fijn weekend!!

X
R zei…
Ooh wat heb jij gave dingen maakt Miranda!!! Super zeg! :)
Je@net zei…
Ziet er allemaal super uit joh!!
Fijn weekend!!
Maaike zei…
Wat heb je weer leuke dingen gedaan en gemaakt!

gr Maaike
marjan zei…
Wat een mooie dingen heb je weer gemaakt !
Dat canvas is zo gaaf ...ik vond het erg jammer dat ik er niet bij kon zijn.Hopelijk komt er snel een volgende forumdag,dan ben ik er zeker bij:)
kenneth zei…
wooow zuper zeg en je blogje is ook heel mooi

gr

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!