Doorgaan naar hoofdcontent

December Daily

En hier een inhaalslag van mijn daily:Het is allemaal wat simpel en kaal maar wil niet teveel doen omdat ik elke dag wat "moet" maken.... Nummer 9, 11 en 12 zijn in de maak! ;-)
De kerstkaarten zijn op de bus dus kan nu een foto laten zien waar ik er 50 van heb gemaakt.... Natuurlijk kan ik niet iedereen zo'n kaart sturen maar dat begrijpt iedereen vast wel toch? Misschien volgend jaar wel allemaal??? Als ik in juni begin! :D

Bedankt voor het lezen en leuk al jullie brichtjes!!

Reacties

*fauve* zei…
Owwwwwww ik vind je kerstkaartje zo geweldig!!Ik probeer t al jaren...nog nooit gelukt :D
Birgit zei…
Zo, goed bezig geweest! Leuke LO's en je kerstkaartjes zijn echt geweldig!
Romy zei…
Je daily's zijn super geworden! Soms hebben ze gewoon niet veel nodig, en is "simpel" juist het mooist. Het is in ieder geval een prachtige herinnering voor later:)

En je kerstkaartjes zijn prachtig. Dat zal zeker een werk zijn geweest; 50 (!) van die kaartjes. Maar je hebt je werk weer geleverd, en dan heb je het tot volgend jaar weer gehad:)
Patricia zei…
Ow wauw, ik ben vet jaloers... wat heb jij een gaaf journal gemaakt en die kerstkaarten zoooo KWIJL!!!
Ik denk dat ik met men daily journal in januari begin, heb nog helemaal geen kerstfoto's haha SCHAAM!!
Jackie zei…
je kerstkaart is super...
WOW 50, wat een werk....

En lekker bezig, ik ben nu ook bezig met de inhaalslag, alleen vandaag nog, maar heb nu geen zin meer
Arine zei…
Oh ziet er helemaal geweldig uit. Heb een beetje spijt dat ik ook niet aan het december boekie ben begonnen,snik maar nu is het te laat.....
Je@net zei…
Super joh!! Wat zal dat een prachtige herinnering worden aan een van de mooiste maanden van het jaar!!
marlies zei…
wow Miranda, super gaaf jo ! ZOwel je december daily als je kerstkaarten. Super hoor ! En vind ook dat je je blog leuk gepimpt hebt !

liefs
Je@net zei…
Hoi, was ik nog een keer!!
Volgende keer gewoon doen hoor! Had het hartstikke leuk gevonden om je even te spreken bij P&P! Wat was het druk hè! Maar wel heel gezellig! Heb je nog leuke spullen gekocht? Hi, hi....domme vraag, vast wel ;-)
Oja, kan ik meteen nog even zeggen dat ik je Kerstkaarten super vet gaaf vind!!
marjan zei…
Wow,jouw boekje ziet er super uit !
Ik zit te wachten op foto's om weer verder te kunnen ...maar we blijven ze wel maken.
Prachtige kaarten heb je gemaakt,bij mij is het er dit jaar niet van gekomen,volgend jaar beter:)

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!