Doorgaan naar hoofdcontent

December Daily

En hier een inhaalslag van mijn daily:Het is allemaal wat simpel en kaal maar wil niet teveel doen omdat ik elke dag wat "moet" maken.... Nummer 9, 11 en 12 zijn in de maak! ;-)
De kerstkaarten zijn op de bus dus kan nu een foto laten zien waar ik er 50 van heb gemaakt.... Natuurlijk kan ik niet iedereen zo'n kaart sturen maar dat begrijpt iedereen vast wel toch? Misschien volgend jaar wel allemaal??? Als ik in juni begin! :D

Bedankt voor het lezen en leuk al jullie brichtjes!!

Reacties

Fauve Design zei…
Owwwwwww ik vind je kerstkaartje zo geweldig!!Ik probeer t al jaren...nog nooit gelukt :D
Birgit zei…
Zo, goed bezig geweest! Leuke LO's en je kerstkaartjes zijn echt geweldig!
Romy zei…
Je daily's zijn super geworden! Soms hebben ze gewoon niet veel nodig, en is "simpel" juist het mooist. Het is in ieder geval een prachtige herinnering voor later:)

En je kerstkaartjes zijn prachtig. Dat zal zeker een werk zijn geweest; 50 (!) van die kaartjes. Maar je hebt je werk weer geleverd, en dan heb je het tot volgend jaar weer gehad:)
Patricia zei…
Ow wauw, ik ben vet jaloers... wat heb jij een gaaf journal gemaakt en die kerstkaarten zoooo KWIJL!!!
Ik denk dat ik met men daily journal in januari begin, heb nog helemaal geen kerstfoto's haha SCHAAM!!
Jackie zei…
je kerstkaart is super...
WOW 50, wat een werk....

En lekker bezig, ik ben nu ook bezig met de inhaalslag, alleen vandaag nog, maar heb nu geen zin meer
Anoniem zei…
Oh ziet er helemaal geweldig uit. Heb een beetje spijt dat ik ook niet aan het december boekie ben begonnen,snik maar nu is het te laat.....
Je@net zei…
Super joh!! Wat zal dat een prachtige herinnering worden aan een van de mooiste maanden van het jaar!!
Anoniem zei…
wow Miranda, super gaaf jo ! ZOwel je december daily als je kerstkaarten. Super hoor ! En vind ook dat je je blog leuk gepimpt hebt !

liefs
Je@net zei…
Hoi, was ik nog een keer!!
Volgende keer gewoon doen hoor! Had het hartstikke leuk gevonden om je even te spreken bij P&P! Wat was het druk hè! Maar wel heel gezellig! Heb je nog leuke spullen gekocht? Hi, hi....domme vraag, vast wel ;-)
Oja, kan ik meteen nog even zeggen dat ik je Kerstkaarten super vet gaaf vind!!
marjan zei…
Wow,jouw boekje ziet er super uit !
Ik zit te wachten op foto's om weer verder te kunnen ...maar we blijven ze wel maken.
Prachtige kaarten heb je gemaakt,bij mij is het er dit jaar niet van gekomen,volgend jaar beter:)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!