Doorgaan naar hoofdcontent
Deze canvas heb ik gemaakt van mijn vriendin haar zoontje! Ze wonen in Turkijë en waren hier even op bezoek om dinsdag weer weg te gaan,..... Jammer!En een lo gemaakt van oud en nieuw:Vond het leuk om de cijfers te gebruiken omdat we altijd heel hard aftellen naar 12 uur! Zo spannend vond ik dat vroeger!;-)
En verder heb ik niet zoveel....Nouja vond het eigelijk wel weer genoeg!! :D :D
Iedereen weer bedankt voor het lezen!

Reacties

kenneth zei…
dank je om eens langtekomen op mijn blogje en een leuk coment achtertelaten
jij maakt ook leuke ootjes
en vind je stijl super
Romy zei…
Wat een mooi cadeau; dat canvas. Daar zullen ze vast superblij mee zijn.

Je scrap is ook prachtig. Ik vind die cijfertjes erg leuk aan de zijkant. Leuke foto ook.
Je@net zei…
Super leuke lo Miranda en met dat canvas was je vriendin vast helemaal in haar schik. Leuk geworden joh!
alicescrapt zei…
leuk dat je mij gelinkt hebt..zal jou ook even toevoegen..mooie scraps ..vooral de onderste vind ik gaaf!!
een fijn weekend
Bianca zei…
prachtig weer wat je gemaakt heb en dat van oud en nu kan ik me ook helelmaal in vinden ik vond het vroeger spannend als de tijd werd afgeteld hahah.en die canvas prachtig kado groetjes Bianca
Iris zei…
ooh ooh wat gaaf weer! Dat canvas is erg mooi. Daar zal je vriendin vast super blij mee zijn!

Enne idd een leuk idee om die verschillende cijfertjes te gebruiken op je layout. Heel mooi vind ik hem (haha ik val hier altijd een beetje in herhaling!)
Maaike zei…
Sorry sorry sorry... nu merk ik pas hoe druk ik het heb gehad in februari. Ik heb al je nieuwe creaties gemist.... Bij deze: Het is weer allemaal geweldig werk dat je hebt gemaakt!!!
Rianne*Z zei…
Echt hele leuke projecten Miranda! Vind die cijfers zo leuk aan de zijkant! En je canvas krijgt vast een mooi plekje daar :)!
Jackie zei…
ja ben weg van je cijfer layout !!!
Hinke zei…
Wow, dat canvas heb je echt mooi gemaakt. Mail je mijn nog even je adres gegevens ivm de Dare to use Color blog prijs?

Groetjes
Hinke

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!