Doorgaan naar hoofdcontent
Deze canvas heb ik gemaakt van mijn vriendin haar zoontje! Ze wonen in Turkijë en waren hier even op bezoek om dinsdag weer weg te gaan,..... Jammer!En een lo gemaakt van oud en nieuw:Vond het leuk om de cijfers te gebruiken omdat we altijd heel hard aftellen naar 12 uur! Zo spannend vond ik dat vroeger!;-)
En verder heb ik niet zoveel....Nouja vond het eigelijk wel weer genoeg!! :D :D
Iedereen weer bedankt voor het lezen!

Reacties

kenneth zei…
dank je om eens langtekomen op mijn blogje en een leuk coment achtertelaten
jij maakt ook leuke ootjes
en vind je stijl super
Romy zei…
Wat een mooi cadeau; dat canvas. Daar zullen ze vast superblij mee zijn.

Je scrap is ook prachtig. Ik vind die cijfertjes erg leuk aan de zijkant. Leuke foto ook.
Je@net zei…
Super leuke lo Miranda en met dat canvas was je vriendin vast helemaal in haar schik. Leuk geworden joh!
alicescrapt zei…
leuk dat je mij gelinkt hebt..zal jou ook even toevoegen..mooie scraps ..vooral de onderste vind ik gaaf!!
een fijn weekend
Bianca zei…
prachtig weer wat je gemaakt heb en dat van oud en nu kan ik me ook helelmaal in vinden ik vond het vroeger spannend als de tijd werd afgeteld hahah.en die canvas prachtig kado groetjes Bianca
Iris zei…
ooh ooh wat gaaf weer! Dat canvas is erg mooi. Daar zal je vriendin vast super blij mee zijn!

Enne idd een leuk idee om die verschillende cijfertjes te gebruiken op je layout. Heel mooi vind ik hem (haha ik val hier altijd een beetje in herhaling!)
Maaike zei…
Sorry sorry sorry... nu merk ik pas hoe druk ik het heb gehad in februari. Ik heb al je nieuwe creaties gemist.... Bij deze: Het is weer allemaal geweldig werk dat je hebt gemaakt!!!
R zei…
Echt hele leuke projecten Miranda! Vind die cijfers zo leuk aan de zijkant! En je canvas krijgt vast een mooi plekje daar :)!
Jackie zei…
ja ben weg van je cijfer layout !!!
Hinke zei…
Wow, dat canvas heb je echt mooi gemaakt. Mail je mijn nog even je adres gegevens ivm de Dare to use Color blog prijs?

Groetjes
Hinke

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!