Doorgaan naar hoofdcontent
Tijd voor nieuwe lo's! Zaterdag ben ik met Barbara naar de prijsuitreiking bij Scrapware geweest ( helaas niets gewonnen, maar waren wel SUPER prijzen!!! ) en toen hebben we er meteen een scrapavond van gemaakt!
En zondagmiddag na het werken ben ik verder gegaan met Lotte! Lotte is helemaal verliefd op de cuttlebug, die ze hartjesmaker noemt omdat ik met de hartjes stans aan het spelen was! :D

Deze had ik gemaakt en nu zag ik pas het challenge blog wijDUS, dus ik heb hem ook naar hun gestuurd! Toevallig net mijn 'nieuwe' stempels gebruikt!
Dat was het dan weer, iedereen weer bedankt en nog een hele fijne week!

Reacties

marlies zei…
wow ik vind ze echt weer super gaaf Miranda ! Stuk voor stuk weer heerlijke lo's !
Jackie zei…
Ik vind ze stuk voor stuk helemaal geweldig !!


En, een hartjes maker is toch ook een veel leukere naam of niet dan, hahah
Iris zei…
oooh wat zijn ze weer gaaf! Ik zie een heleboel mooie papiertjes die ik hier ook nog heb liggen. Heb weer leuke ideetjes opgedaan!

En zie dat je bij mij in de buurt bent geweest. Gezellig, de Beekse Bergen!
Patricia zei…
heel erg gave LO'tjes!!
Romy zei…
Wat een mooie lootjes allemaal! Die foto van de ezel is echt leuk. En ook de andere foto's zijn prachtig. Ik heb toevallig ook net mijn Wij Dus-inzending geplaatst:)
Je@net zei…
Super Miranda!! Je hebt er echt weer prachtige lootjes van gemaakt, stuk voor stuk!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei