Doorgaan naar hoofdcontent
Tijd voor nieuwe lo's! Zaterdag ben ik met Barbara naar de prijsuitreiking bij Scrapware geweest ( helaas niets gewonnen, maar waren wel SUPER prijzen!!! ) en toen hebben we er meteen een scrapavond van gemaakt!
En zondagmiddag na het werken ben ik verder gegaan met Lotte! Lotte is helemaal verliefd op de cuttlebug, die ze hartjesmaker noemt omdat ik met de hartjes stans aan het spelen was! :D

Deze had ik gemaakt en nu zag ik pas het challenge blog wijDUS, dus ik heb hem ook naar hun gestuurd! Toevallig net mijn 'nieuwe' stempels gebruikt!
Dat was het dan weer, iedereen weer bedankt en nog een hele fijne week!

Reacties

marlies zei…
wow ik vind ze echt weer super gaaf Miranda ! Stuk voor stuk weer heerlijke lo's !
Jackie zei…
Ik vind ze stuk voor stuk helemaal geweldig !!


En, een hartjes maker is toch ook een veel leukere naam of niet dan, hahah
Iris zei…
oooh wat zijn ze weer gaaf! Ik zie een heleboel mooie papiertjes die ik hier ook nog heb liggen. Heb weer leuke ideetjes opgedaan!

En zie dat je bij mij in de buurt bent geweest. Gezellig, de Beekse Bergen!
Patricia zei…
heel erg gave LO'tjes!!
Romy zei…
Wat een mooie lootjes allemaal! Die foto van de ezel is echt leuk. En ook de andere foto's zijn prachtig. Ik heb toevallig ook net mijn Wij Dus-inzending geplaatst:)
Je@net zei…
Super Miranda!! Je hebt er echt weer prachtige lootjes van gemaakt, stuk voor stuk!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!