Doorgaan naar hoofdcontent
Tijd voor nieuwe lo's! Zaterdag ben ik met Barbara naar de prijsuitreiking bij Scrapware geweest ( helaas niets gewonnen, maar waren wel SUPER prijzen!!! ) en toen hebben we er meteen een scrapavond van gemaakt!
En zondagmiddag na het werken ben ik verder gegaan met Lotte! Lotte is helemaal verliefd op de cuttlebug, die ze hartjesmaker noemt omdat ik met de hartjes stans aan het spelen was! :D

Deze had ik gemaakt en nu zag ik pas het challenge blog wijDUS, dus ik heb hem ook naar hun gestuurd! Toevallig net mijn 'nieuwe' stempels gebruikt!
Dat was het dan weer, iedereen weer bedankt en nog een hele fijne week!

Reacties

Anoniem zei…
wow ik vind ze echt weer super gaaf Miranda ! Stuk voor stuk weer heerlijke lo's !
Jackie zei…
Ik vind ze stuk voor stuk helemaal geweldig !!


En, een hartjes maker is toch ook een veel leukere naam of niet dan, hahah
Iris zei…
oooh wat zijn ze weer gaaf! Ik zie een heleboel mooie papiertjes die ik hier ook nog heb liggen. Heb weer leuke ideetjes opgedaan!

En zie dat je bij mij in de buurt bent geweest. Gezellig, de Beekse Bergen!
Patricia zei…
heel erg gave LO'tjes!!
Romy zei…
Wat een mooie lootjes allemaal! Die foto van de ezel is echt leuk. En ook de andere foto's zijn prachtig. Ik heb toevallig ook net mijn Wij Dus-inzending geplaatst:)
Je@net zei…
Super Miranda!! Je hebt er echt weer prachtige lootjes van gemaakt, stuk voor stuk!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!