Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!

Lotte heeft nu heerlijk 2 weekjes vakantie( helaas is zij de enige in huis.... ) en hoop met haar ook wat samen te kunnen scrappen, vinden we beide erg gezellig!
Lotte is het hele weekend met opa en oma meegeweest naar de camping! Bah zo lang, maar we weten dat ze het zoooo leuk vind!!! Ze heeft echt genoten en ze is MEGA verwend! Zelfs een nieuwe fiets gekregen van opa en oma!!! Heel erg bedankt nog, ze blijft erover praten, zooo lief!!!
Het weekend was hier Bloemencorso! Zo mooi om weer al die wagens te zien en het rook zo lekker!!!!
Wij stonden natuurlijk wéér verkeerd en ze gingen best snel om zo snel mogelijk te kunnen pauzeren! Volgend jaar gaan we op een andere plek staan.... Dus de foto's zijn niet zo geweldig maar dan hebben jullie een idee:En deze heb ik gemaakt:En nog een lo voor de secretlift van het BOM forum! Dus jullie krijgen alleen een sneakje, maar ik ben helemaal tevreden!!!Iedereen die vakantie heeft een hele fijne vakantie en ik ga even jullie blogs langs!

Reacties

Jackie zei…
WOW, die bloemen, wat is dat mooi zeg...
die foto van jop in zijn buggy, geweldig !!

Sneak ziet er geweldig uit ;-)

Hier hebben de jongens maar 1.5 week vakantie...
marlies zei…
Een nieuwe fiets ? zo he die is verwend !

Wat een mooie foto's en die foto van Jop in zijn buggy -> heerlijk die handjes !

Je lootjes zijn super gaaf zeg !

liefs
marga zei…
Zo, best mooie foto's toch???
Leuk zeg, zomaar een nieuwe fiets. Heerlijk als opa en oma dat nog kunnen doen!!

Groetjes
Lischa zei…
Hoi Miranda

Ik heb weer genoten van je kijk en leesvoer,Lotte zomaar een nieuwe fiets van opa en oma,leuk hoor.
De kids hebben hier ook vakantie en ik dus ook ,maar hier geen 2 weken ...1 weekje maar.
Maar is wel lekker zo even tussendoor.Ik hoef helaas niet te gaan scrappen met mijn jongens,die spelen liever buiten als het mooi weer is.En gelijk hebben ze hoor.

Mooi lo`tjes heb je weer gemaakt en de onderste van je zoontje geloof ik die vind ik echt wanzinnig mooi ,mooie kleurencobminatie.

Groetjes jolanda
Liesbeth zei…
Leuke layouts!

Groetjes Liesbeth
Lean zei…
Hoi ,wat een bloemen pracht..gaaf. Je lo´s zijn heel mooi geworden en je sneak ......SPANNEND!!!!!.
Bij opa&oma kan alles toch????
Groetjes,Lean.
Romy zei…
Als dat geen supermeivakantie voor Lotte is, heerlijk met opa en oma op de camping. En nog een nieuwe fiets ook. Daar zal ze vast flink van genieten.

Je layouts zijn trouwens weer hartstike mooi geworden allemaal.
Wat lekker zeg dat Lotte vakantie heeft, ikke ook, al moet ik nog behoorlijk wat doen! Wat een prachtige foto's van al die bloemen, schitterend!! Enne je lootjes zijn zoals altijd weer helemaal geweldig!

Spannend sneakje!!

XOXO Peter
Je@net zei…
Super leuke lootjes Miranda en wat een mooie foto's!
Fijn weekend!
Iris zei…
Mooie fotos hoor! Prachtig hè dat ze dit met bloemen maken! Lijkt me erg mooi om een keertje te zien. Job heeft er ook van genoten. Heerlijk die foto!

Enne je lootjes zijn super! Vooral die met Job is erg mooi. Gave foto!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!