Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!

Lotte heeft nu heerlijk 2 weekjes vakantie( helaas is zij de enige in huis.... ) en hoop met haar ook wat samen te kunnen scrappen, vinden we beide erg gezellig!
Lotte is het hele weekend met opa en oma meegeweest naar de camping! Bah zo lang, maar we weten dat ze het zoooo leuk vind!!! Ze heeft echt genoten en ze is MEGA verwend! Zelfs een nieuwe fiets gekregen van opa en oma!!! Heel erg bedankt nog, ze blijft erover praten, zooo lief!!!
Het weekend was hier Bloemencorso! Zo mooi om weer al die wagens te zien en het rook zo lekker!!!!
Wij stonden natuurlijk wéér verkeerd en ze gingen best snel om zo snel mogelijk te kunnen pauzeren! Volgend jaar gaan we op een andere plek staan.... Dus de foto's zijn niet zo geweldig maar dan hebben jullie een idee:En deze heb ik gemaakt:En nog een lo voor de secretlift van het BOM forum! Dus jullie krijgen alleen een sneakje, maar ik ben helemaal tevreden!!!Iedereen die vakantie heeft een hele fijne vakantie en ik ga even jullie blogs langs!

Reacties

Jackie zei…
WOW, die bloemen, wat is dat mooi zeg...
die foto van jop in zijn buggy, geweldig !!

Sneak ziet er geweldig uit ;-)

Hier hebben de jongens maar 1.5 week vakantie...
marlies zei…
Een nieuwe fiets ? zo he die is verwend !

Wat een mooie foto's en die foto van Jop in zijn buggy -> heerlijk die handjes !

Je lootjes zijn super gaaf zeg !

liefs
marga zei…
Zo, best mooie foto's toch???
Leuk zeg, zomaar een nieuwe fiets. Heerlijk als opa en oma dat nog kunnen doen!!

Groetjes
Lischa zei…
Hoi Miranda

Ik heb weer genoten van je kijk en leesvoer,Lotte zomaar een nieuwe fiets van opa en oma,leuk hoor.
De kids hebben hier ook vakantie en ik dus ook ,maar hier geen 2 weken ...1 weekje maar.
Maar is wel lekker zo even tussendoor.Ik hoef helaas niet te gaan scrappen met mijn jongens,die spelen liever buiten als het mooi weer is.En gelijk hebben ze hoor.

Mooi lo`tjes heb je weer gemaakt en de onderste van je zoontje geloof ik die vind ik echt wanzinnig mooi ,mooie kleurencobminatie.

Groetjes jolanda
Liesbeth zei…
Leuke layouts!

Groetjes Liesbeth
Unknown zei…
Hoi ,wat een bloemen pracht..gaaf. Je lo´s zijn heel mooi geworden en je sneak ......SPANNEND!!!!!.
Bij opa&oma kan alles toch????
Groetjes,Lean.
Romy zei…
Als dat geen supermeivakantie voor Lotte is, heerlijk met opa en oma op de camping. En nog een nieuwe fiets ook. Daar zal ze vast flink van genieten.

Je layouts zijn trouwens weer hartstike mooi geworden allemaal.
Wat lekker zeg dat Lotte vakantie heeft, ikke ook, al moet ik nog behoorlijk wat doen! Wat een prachtige foto's van al die bloemen, schitterend!! Enne je lootjes zijn zoals altijd weer helemaal geweldig!

Spannend sneakje!!

XOXO Peter
Je@net zei…
Super leuke lootjes Miranda en wat een mooie foto's!
Fijn weekend!
Iris zei…
Mooie fotos hoor! Prachtig hè dat ze dit met bloemen maken! Lijkt me erg mooi om een keertje te zien. Job heeft er ook van genoten. Heerlijk die foto!

Enne je lootjes zijn super! Vooral die met Job is erg mooi. Gave foto!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!